Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Kinesisk tehandlare ansluter sig till Crypto-gruvindustrin efter att ha anställt två roller för att leda sin Bitcoin-affärsplan – Mining Bitcoin News


En kinesisk tehandlare vill starta sin bitcoinbrytningsverksamhet. Börsnoterade Urban Tea tillkännagav utbyggnaden av sin verksamhet genom att utse två chefer för att driva sina kryptoplaner.

Urban Tea berömmer kryptovalutornas breda popularitet

Enligt tillkännagivandet anställde Urban Tea Inc. Fengdan Zhou som företagets nya verkställande direktör och Dr. Yunfei Song som oberoende direktör. Tehandlaren förväntar sig att de nya rollerna kommer att leda “företagets kritiska strategiska expansion inom gruvbrytning och kryptovaluta.”

Zhou ser fram emot att implementera bitcoin (BTC) affärsplan för företaget. Hennes erfarenhet inkluderar att ha arbetat i blockchain-datacenter över Sydostasien och hantera kryptogruvgårdar. Dessutom har hon expertis inom utveckling av kryptohårdvaruplånbok, tillkännagivande detaljer.

Dr Song kommer också från en akademisk bakgrund, speciellt som forskare vid Chinese Academy of Sciences. Faktum är att hans expertisfält täcker bland annat blockchain-teknik, kryptogruva, artificiell intelligens.

Yi Long, VD för Urban Tea, berömde den utbredda popularitet som kryptos har vunnit nyligen. Han påpekade också att “världens finansiella experter” har byggt förtroende för framtiden för kryptovalutor och blockchain-teknik.

Long kommenterade vidare Zhou och Dr. Songs anställningar:

Vi förväntar oss att deras branschkompetens i kombination med vår tillväxtstrategi kommer att leda vår expansionsplan till kryptovalutagruvindustrin. Framöver förväntar vi oss att Urban Tea kommer att börja expandera till blockchain-ekologi, såsom kryptovalutagruv, blockkedjegruvkonstruktion och underhåll och kryptovalutaväxlingsverksamhet.

Urban Tea, baserat i Hunan, Kina, grundades 2011 och är för närvarande listat i Nasdaq som MYT. När det gäller pressen handlas företagets aktier till 6,05 dollar, med ett börsvärde på 45 miljoner dollar. Denna manöver är deras första kryptorelaterade verksamhet som gjorts under företagets historia.

Senaste tehandlarens Crypto Mining Venture slutade i en katastrof

Det finns några prejudikat för att tehandlare går med i kryptobranschen. Long Island Iced Tea Corp, ett annat börsnoterat företag, köpte 1000 enheter Antminer S9 tillverkade av Bitmain 2018 för att gå med i kryptogruvsverksamheten. Därefter ommärker de verksamheten till “Long Blockchain Corp.”

Emellertid slutade satsningen i en katastrof. När Long Blockchain Corp förvärvade kryptohårdvaran hoppade dess aktier med 500%. Men gruvdriftens planer gick till papperskorgen när kryptosbjörnar dök upp i februari 2018.

När Long Blockchain Corps aktier avnoterades av Nasdaq, var företaget också tvunget att sälja sin teverksamhet.

Historien slutade inte där, då FBI och Securities and Exchange Commission sedan inledde en utredning om anklagelser om insiderhandel och värdepappersbedrägeri.

Vad tycker du om Urban Tea: s tillkännagivande? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Försäkringsrapporten säger att tether-stablecoins är fullt backade – företaget har överskridit sina konsoliderade skulder – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin rallies starkt som en dumpning på 30 miljarder dollar skramlar över amerikanska aktieterminer

Bitcoinguide

PARSIQ: s IQ-protokoll lanseras och driver framtidens Tokenized-SaaS ekosystem – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide