Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Kenyansk idrottsman och olympisk mästare Eliud Kipchoge får 40 000 USD i ETH efter att ha auktionerat NFT: er av ‘Key Moments’ – Blockchain Bitcoin News


Den kenyanska idrottaren och världsrekordinnehavaren, Eliud Kipchoge, auktionerade nyligen ut sin första uppsättning NFT för totalt 17.9837 ethereum-tokens. Auktionen, som genomfördes på NFT-marknaden Opensea, innehåller några av de viktigaste ögonblicken i Kipchoges karriär.

Enligt en rapport, en av dessa ögonblick, hämtade Kipchoges rekordkörning 2019 i Wien $ 14,8837 ETH medan marathonerens Berlin Marathon-löp tjänade honom 3,1 ETH eller för över $ 6500 till nuvarande priser.

Under ett Twitter-inlägg sa Kipchoge, som också är olympisk mästare, att han var tacksam för att några viktiga ögonblick i hans karriär nu fanns tillgängliga som NFT. han skrev:

Jag kan säga att jag är väldigt tacksam för att ha min karriärs höjdpunkter nu tillgängliga som NFT. Jag hoppas att det kommer att ge någon runt om i världen samma positiva minnen som det gör för mig.

Under tiden säger rapporten att “Momentible.io skapade NFT-konstverket i samarbete med Kipchoge.” Det tillägger att “videomeddelandet är det officiella godkännande- och autentiseringsstämpeln att det verkligen är från Kipchoge själv.”

Kipchoge blev den första personen som slutförde de 42 kilometer och 195 meter på mindre än två timmar under “INEOS 1:59 Challenge i 2019 i Wien.” Med NFT-auktionen blir maratonlöparen den senaste kändis som går med i den växande listan över andra framstående personligheter som hoppar på NFT-vurm.

Vad tycker du om Kipchoges NFT-auktionsförsäljning? Du kan berätta för oss vad du tycker i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Hur afrikanska användare kan köpa och handla Bitcoin Cash utan att möta KYC eller Geoblocking Hurdles – Emerging Markets Bitcoin News

Bitcoinguide

XRP återtar 4: e plats på CMC; Ripple Boss säger “Idag var en bra dag”

Bitcoinguide

‘Ossification is Dupid:’ Bitcoin Development Controversy Strikes ‘Speedy Trial’ Taproot Activation – Technology Bitcoin News

Bitcoinguide