Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Kändisar som betalas för att marknadsföra Tron utan upplysningar


Viktiga takeaways

  • Marques Brownlee visar e-postmeddelanden som visar att en representant ville betala honom för att marknadsföra Tron.
  • Många kändisar hade twittrat om Tron samma dag.
  • Justin Sun gjorde en tweet där han förnekade någon inblandning i denna fråga.

Dela den här artikeln

Youtuber har sagt att han kontaktades av en representant för att marknadsföra Tron och ombads att inte avslöja det faktum att det var en betald sponsrad tweet.

Tron-grundaren Justin Sun har motbevisat sitt engagemang.

Trons involvering med kändisar

Populära Youtuber Marques Brownlee, som har 13,6 miljoner prenumeranter på Youtube, har uppgett att han erbjöds ett sponsoravtal som krävde att han skulle marknadsföra Tron. Det krävde att Youtuber skulle göra en tweet angående Tron.

I videon visar Brownlee det första e-postmeddelandet som han fått, där representanten hade sagt att Tron redan har anlitat många kändisar för deras Twitter-kampanj.

Den 12 februari 2021 gillar kändisar Lindsay Lohan, Ne-Yo, Lil Yatchyoch Amanda Cerny gjorde tweets som marknadsför TRX, den ursprungliga kryptovalutan för Tron-plattformen. Intressant nog nämndes alla dessa fyra kändisar i det första e-postmeddelandet som Brownlee hade fått.

En uppföljnings-e-post läser “Vi behöver inte få det att se ut som en” sponsrad tweet “- Marques kan öppet göra en kommentar om vad han tycker om Tron i en tweet och lägga upp den”, samtidigt som de säger att de gärna kompenserar Brownlee för att göra det.

Brownlee kallade denna strategi uppriktig och försök, eftersom representanten försökte höja priset och volymen på TRX.

Källa: Jason Choi

Justin Sun förnekar fel

Justin Sun har motbevisade detta påstående. Han hävdar att Tron Foundation inte är inblandad i dessa aktiviteter, och de har inte heller någon kunskap om gruppen som orkestrerade denna kampanj. Han tillade vidare att stiftelsen kräver kändisar att lämna ut uppgifter om de får betalt för att marknadsföra Tron.

Sun sa att han har gett TRX- och WIN-tokens till flera kändisar, vars namn han inte avslöjade, så att de kan prova funktionerna i Tron och dess ekosystem i stort. Han nämner också att han på samma sätt hade begåvat Bitcoin och andra kryptovalutor till kändisar för att introducera dem till blockchainvärlden.

I september 2020 anklagades JustSwap för att ha ökat sin handelsvolym. I oktober 2020 mötte JustLink motslag för att ha påstått kopiera sin kod från Bridge Oracle.

I november 2020 stoppades Tron-blockkedjan i tre timmar efter att ha drabbats av en skadlig attack.

I skrivande stund hade denna författare Ethereum (ETH).

Dela den här artikeln

Source link

Related posts

Cream Finance tappas av $ 37,5 miljoner i större exploatering

Bitcoinguide

Låg volatilitet bekräftar $ 130.000 Bitcoin Target, säger JP Morgan Analyst

Bitcoinguide

Enjin lanserar NFT för Microsoft Azure och Minecraft

Bitcoinguide