Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Kanadensiskt kryptovalutautbyte CoinSmart skickar OSC-applikation »CryptoNinjas


CoinSmart, ett Toronto-baserat kryptovalutautbyte, meddelade idag att det har utsett Joe Tosti till rollen som Chief Compliance Officer. Joe har över 20 års erfarenhet av efterlevnad, handel, drift och förmögenhetsplanering, efter att ha arbetat med några av de största offentliga institutionerna i Kanada.

Joes tillägg till teamet följer det senaste uttalandet från Ontario Securities Commission (OSC) som meddelar att kryptohandelsplattformar måste förena sin verksamhet som återförsäljare eller marknadsplats i enlighet med Ontario värdepapperslag.

Den 31 mars lämnade CoinSmart in sin ansökan om registrering som återförsäljare hos OSC och värdepappersmyndigheterna i alla andra provinser och territorier i Kanada.

CoinSmart är också aktivt engagerad i medlemsdiskussioner med Investment Industry Regulatory Organization of Canada (IIROC).

Som Chief Compliance Officer kommer Joe att tillhandahålla tillsyn och vägledning för regleringen, spela en kritisk roll i kundskyddet och säkerställa kundens ekonomiska säkerhet. Innan han började på CoinSmart tjänstgjorde han som Vice President of Compliance på CI Investments och Chief Compliance Officer på CI Private Wealth och CI Direct Investing, ett av Kanadas största investeringsfondföretag. Förutom sin roll på CI har Joe också bidragit till framgången för många nystartade branscher.

“CoinSmart har alltid gått vägen för efterlevnad och reglering och vi ser fram emot att Joe upprepar det uppdraget”, säger Justin Hartzman, VD för CoinSmart. “Som CCO kommer han effektivt att stärka de skyddsåtgärder som vi har infört för våra kunder och fortsätta att se till att CoinSmart alltid ligger i framkant när det gäller att tillhandahålla de säkraste och säkraste tjänsterna.”

Som ett av de första kanadensiska börserna som överensstämmer med landets finansunderrättelseenhet – Financial Transactions and Reports Analysis Center of Canada – prioriterar CoinSmart sina kunders säkerhet och säkerhet genom att följa Know Your Client (KYC) och penningtvätt. (AML) föreskrifter och användning av kryptokurrency kylförvaring för att minska stöld.

“Kanadensare har alltid haft så starkt förtroende för sitt finansiella system och de förtjänar samma nivå av förtroende och skydd när det gäller krypto”, säger Joe. ”Jag tror att främja en stark kultur för efterlevnad och upprätthålla sund styrning är en hörnsten i en framgångsrik organisation. När branschen fortsätter att utvecklas och mogna tror jag att vi är på väg mot en riktning där kunderna kan få en säkrare och säkrare upplevelse med kryptovaluta. ”Source link

Related posts

NSX tillkännager utnämning av Graeme Samuel till direktör

Bitcoinguide

Clover Finance, Darwinia Network utforskar lösningar för interaktion av nya kedjetillgångar i Polkadot »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Tvärkedjigt likviditetsnät Ren går live med version 2 av RenBridge »CryptoNinjas

Bitcoinguide