Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Kanadensiskt bitcoin-utbyte CoinSmart samlar in $ 3,5 miljoner för att expandera till Europa »CryptoNinjas


Det Toronto-baserade kryptovalutaföretaget Simply Digital Technologies Inc. (CoinSmart) tillkännagav idag att det nyligen stängde en sångfinansieringsrunda på 4,5 miljoner CAD (3,55 miljoner USD) genom utfärdande av räntebärande konvertibla skuldebrev för att driva på expansionen av sin plattform. till Europa och stödja operativa uppdateringar.

Efter finansieringsmeddelandet före RTO som gjordes tidigare denna månad kommer denna finansieringsrunda att fortsätta lägga grunden för Simply Digital Technologies Inc. föreslagna omvänd övertagande (RTO) under de kommande månaderna. Denna RTO kommer att vara en armlängds “kvalificerad transaktion” för att framgångsrikt få en notering på TSX Venture Exchange.

Som ett av de första kanadensiska börserna som överensstämmer med landets finansiella underrättelseenhet – Financial Transactions and Report Analysis Center of Canada – prioriterar CoinSmart sina kunders säkerhet och säkerhet med KYC (Know Your Customer) och penningtvätt (AML) föreskrifter och användning av kryptokurrency för att minska stöld.

CoinSmarts europeiska expansion är möjlig på grund av en FIU-licens (Financial Intelligence Unit) som utfärdats av den estniska polisen och gränsbevakningsnämnden, som håller CoinSmart enligt strikta konsumentskyddsstandarder och säkerhetsprotokoll.

Tillväxt

2020 såg CoinSmart en tillväxt på 356% av användarna, en volymökning på 454% och inlåningen på börsen ökade med 632%. De 4,5 miljoner dollar kommer att driva nästa steg i CoinSmarts tillväxt och hjälpa till att driva sitt team när de fortsätter att utveckla och utöka sitt produktutbud för Europa.

”CoinSmarts grundläggande uppdrag är att göra kryptovaluta tillgänglig för människor på alla erfarenhetsnivåer. Vår expansion på den europeiska marknaden markerar en unik möjlighet för CoinSmart att presentera sina innovativa kryptovalutahandelstjänster globalt, samtidigt som vi erbjuder samma kundservice och förtroende som vi har etablerat i Kanada. Vi är glada över hur krypto kan hjälpa till att effektivisera betalningar inom Europas finansiella system och därefter bättre betjäna och skydda våra kunder. ”
– Justin Hartzman, VD för CoinSmartSource link

Related posts

OKEx och MXC ger 40 miljoner dollar nytt kapital för att växa Solana (SOL) ekosystem »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Crypto depå och förvaltningsplattform Copper integrerar Avalanche (AVAX) »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Decentraliserat filformat blockchain Zenotta gruvor genesblock »CryptoNinjas

Bitcoinguide