Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Kanadensiska företaget Mogo erbjuder Bitcoin-belöningar för kunder som deltar i en ny inteckning eller refinansiering – Finance Bitcoin News


På måndagen meddelade det börsnoterade kanadensiska företaget Mogo att företaget utökar bitcoinbelöningsprogrammet som tillämpas på företagets förbetalda Visa-kort till verksamhetens Mogomortgage-produkt. Mogo-medlemmar som utnyttjar Mogomortgage-plattformen kan tjäna upp till 3 100 $ i bitcoin om de går in i en ny inteckning eller refinansierar ett befintligt fastighetslån.

Mogos VD lyfter fram de inledande faserna för konsumenter som lägger till Bitcoin i sina finansiella portföljer

Under de senaste åren har det Vancouver-baserade Mogo Inc., (NASDAQ: MOGO) (TSX: MOGO) gradvis dragit sig mot kryptovalutalösningar. Tillbaka 2018 avslöjade Mogo ett partnerskap med DMG Blockchain Solutions och planerade att starta en bitcoinbrytningsanläggning i British Columbia. I slutet av december 2020 förklarade Mogos verkställande direktör Greg Feller att Mogo gick med i trenden att företag som innehar BTC på sina balansräkningar. Mogo avslöjade att företaget investerade 1,5% av Mogos totala tillgångar i bitcoin i slutet av tredje kvartalet 2020.

Kanadensiska företaget Mogo erbjuder Bitcoin-belöningar för kunder som deltar i en ny inteckning eller refinansiering

Nu har Mogo tillkännagett ett nytt bitcoinbelöningsprogram för Mogomortgage-konsumenter. “Under programmet,” sade Mogo på måndagen, “kan Mogo-medlemmar som tecknar en ny inteckning eller refinansierar med Mogo tjäna upp till 3 100 $ cashback insatt på deras Bitcoin- och Rewards-konto.”

Mogos grundare och VD, David Feller, tror att vad gäller bitcoinadoption är vi fortfarande i början. “Vårt bitcoinbelöningsprogram handlar om att ge våra medlemmar fler sätt att ackumulera bitcoin”, sa Feller. “Det är tydligt att vi fortfarande är i början av att konsumenter lägger till bitcoin i sina finansiella portföljer, precis som vi ser att företag lägger till det i sina balansräkningar.”

Mogos grundare fortsatte:

Med tanke på bitcoinens volatilitet och spekulativa natur finns det ett ökande antal kanadensare som letar efter sätt att delta utan att riskera sina egna pengar, och vårt bitcoinbelöningsprogram uppfyller denna efterfrågan. Som en oberoende hypoteksmäklare har vårt mål alltid varit att hjälpa medlemmarna att få den bästa räntan och rätt inteckning, och nu kommer vårt nya bitcoinbelöningsprogram att belöna dem med upp till 3 100 dollar i bitcoin.

Att erbjuda hypotekskunder en unik belöning som kan växa i värde

Under de senaste åren har bitcoinbelöningar för förbetalda kort varit mycket populära, Mogo och Feller tror att detta program också kommer att passa bra in i hypoteksutrymmet. “Bostadslånemarknaden i Kanada är en massiv marknad som uppskattas till cirka 1,7 biljoner dollar, och vi är glada att ge kanadensare ett bra sätt att få en inteckning samtidigt som vi tjänar bitcoin”, betonade Feller.

VD lyfter vidare fram att till skillnad från traditionella belöningsprogram erbjuder belöningar som betalas i bitcoin tillväxtfördelar. “Bitcoin-belöningar har den unika egenskapen att vara en tillgångsklass som kan stiga i värde över tiden – 3 100 $ investerat i bitcoin för 5 år sedan skulle vara värt över 350 000 $ idag”, avslutade Feller.

Vad tycker du om att Mogo och Mogomortgage erbjuder bitcoinbelöningar för nya inteckningar och refinansiering? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Bitcoin, Bitcoin (BTC), bitcoinbelöningar, BTC, BTC-belöningar, David Feller, Finance, Greg Feller, mining bitcoin, Mogo, Mogo CEO, Mogomortgage, Mogomortgages, inteckning, Inteckningar, Nytt inteckning, Refinansiering, Treasuries

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Mogo

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Mystery Whale flyttar 20 Bitcoin Block-belöningar från 2010, Entity flyttade 10.000 BTC sedan förra året – Aktuella Bitcoin News

Bitcoinguide

BNY Mellon-rapporten jämför Bitcoin och guld, säger studien “Guld är den enda globalt accepterade valutan” – Economics Bitcoin News

Bitcoinguide

Brasilien godkänner Bitcoin ETF – SkyBridge-filer för sina egna

Bitcoinguide