Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Kanadensiska bitcoinplattformen Shakepay introducerar nytt Visa förbetalt kort »CryptoNinjas


Shakepay, en Montreal-baserad plattform som gör det möjligt för kanadensare att köpa, sälja och skicka bitcoin, meddelade idag att det har samarbetat med Marqeta, en kortutgivningsplattform, för att driva lanseringen av ett nytt Visa-förbetalt kort för Shakepay-kunder, utfärdat av Marqetas sponsring av finansinstitut People’s Bank.

Shakepay-kortet har bitcoin cashback på allt som användare köper. All bitcoin-cashback kommer att regleras till deras Shakepay-bitcoin-saldo och kommer att skiljas från deras Shakepay-kortsaldo.

Shakepay grundades 2015 och är en ledande plattform för att köpa och sälja digitala valutor i Kanada. Shakepay rapporterar underlättade mer än 2 miljarder CAD i inköp och försäljning på sin plattform hittills och betjänar mer än 420 000 kanadensare.

Enligt Shakepay är det en av de 10 kanadensiska finansiella apparna på Apples App Store och har sett en 10-årig tillväxt jämfört med året innan. Shakepays digitala plånbok med flera valutor gör det möjligt för sina användare att handla i kanadensiska dollar såväl som Bitcoin och Ethereum och enkelt överföra saldon och utbetalningar. Dess nya förbetalda kort är en separat kompletterande produkt som gör det möjligt för kunder att spendera kanadensiska dollar på fysiska och virtuella handlare.

“När vi tittade på det bästa sättet att utveckla ett förbetalt kort för att komplettera Shakepay-plånboken och bygga ut en utmärkt användarupplevelse, blev det klart att Marqeta var den enda kortutgivaren som kunde tillgodose våra behov”, säger Shakepays VD Jean Amiouny. ”Öppenheten och flexibiliteten hos Marqetas kortutgivningsplattform gjorde det möjligt för oss att ta med en helt ny kortprodukt till den kanadensiska marknaden samtidigt som vi innoverade i snabbhet och skala.

Marqeta grundades 2010 och är en global modern kortutgivningsplattform och stöder några av världens ledande innovatörer i stor skala, inklusive Square, Goldman Sachs, JP Morgan, Uber, Affirm, Instacart och DoorDash, genom att tillhandahålla avancerad infrastruktur och verktyg för att bygga högt konfigurerbara betalningslösningar. Det är aktiverat i 35 länder över hela världen och i slutet av 2020 har mer än 270 miljoner kort utfärdats via Marqeta-plattformen.

”Shakepay har en fantastisk DNA-matchning med Marqeta. De ger ett starkt byggtänkande som kommer att vara avgörande för att leverera viktiga innovationer till marknaden, säger Salman Syed, SVP / GM Nordamerika på Marqeta. “Det här är en banbrytande kortprodukt på den kanadensiska marknaden, som överbryggar klyftan mellan digitala valutor och den traditionella försäljningsstället, vilket gör det möjligt för kortinnehavare att lättare tjäna pengar på värdet av sina digitala valutainnehav.”Source link

Related posts

Novogratz: XRP Rise “Gör inte mening”; DOGE “Har verkligen inte ett syfte”

Bitcoinguide

Filecoin integreras med Chainlink för att erbjuda avancerade decentraliserade lagringslösningar »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Crypto exchange BitOasis säkerställer godkännande av regler på Abu Dhabis globala marknad (ADGM) »CryptoNinjas

Bitcoinguide