Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Kanadensisk lånemäklare Mogo erbjuder Bitcoin Cashback på hemlån


NASDAQ-noterade finansiella tjänsteföretaget Mogo Inc. har erbjudit Bitcoin cashback på bostadslån och refinansieringslån.

Mogo främjar Bitcoin

Den kanadensiska inteckningsmäklaren Mogo Inc. kommer att ge Bitcoin cashback-belöningar till låntagare på sin inteckningsplattform upp till 3 100 $.

Företaget betalar cashback i Bitcoin till kundens Bitcoin & Rewards-konto baserat på huvudbeloppet. Cashback börjar från $ 500 och varierar mellan 0,25% -0,35% av lånebeloppet. 

bitcoin cashback
MogoMortgage Bitcoin Cashback. Källa: Mogo

Funktionen är tillgänglig i åtta provinser i Kanada.

David Feller, företagets grundare och VD, noterade i pressmeddelandet att individer snart skulle vilja lägga till Bitcoin precis som ”företag lägger till det i sina balansräkningar. ” Han lade till:

“Till skillnad från traditionella belöningsprogram har bitcoinbelöningar den unika egenskapen att vara en tillgångsklass som kan stiga i värde över tiden – 3 100 dollar investerade i bitcoin för 5 år sedan skulle vara värda över 350 000 dollar idag.”

Mogos inträde i Bitcoin är inte nytt. Företaget möjliggör köp och försäljning på sin online-plattform MogoCrypto-tjänst och innehar även BTC på sin balansräkning som MicroStrategy och Tesla.

Tidigare erbjöd Mogo också BTC-cashback för Platinum VISA Prepaid Card-kunder.

Utlämnande: Författaren höll Bitcoin vid tidpunkten för pressen.Source link

Related posts

Paxful säger att Bitcoin-köpare är säkra från dataintrång

Bitcoinguide

Crypto Briefing’s CB10 Index Returnerar årligen Top Ethereum

Bitcoinguide

SEC blockeras från att se Ripple Execs personliga bankregister

Bitcoinguide