Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Jobchain optimerar jobbsökning och lönebetalning med kryptovaluta – Sponsrade Bitcoin News


Det berömda Spanien-baserade projektet Jobchain har utvecklat en intuitiv blockchain-lösning som gör det möjligt för arbetsgivare att söka efter talanger och betala anställda med kryptovaluta, vilket sparar värdefull tid. Och några av de stora företagen har redan upplevt fördelarna med praxis i verkliga scenarier.

Målet för Jobchain

Det finns inget mer tilltalande för kryptoförespråkare än att få tillgång till fler kryptoinkomstgenererande produkter. Därför har framväxten av Jobchain hittat en stark följd bland den ökande efterfrågan på digitala tillgångar. Ekosystemet föreslår radikala lösningar på den globala arbetslöshetskrisen och underarbetslösheten och möjliggör en blockchain-plattform där arbetsgivare och potentiella anställda kan nätverka.

För Jobchain är målet enkelt: Få så många människor att delta i en decentraliserad jobbekonomi som drivs av blockchain. Plattformen vill ta bort alla former av barriärer och erbjuda arbetssökande extra skydd mot ett riggat och centraliserat system.

Men den mest anmärkningsvärda detalj i detta projekt är förmodligen hur det tar bort gränsöverskridande begränsningar för arbetssökande. Enligt Jose Bay, grundare och VD för Jobchain, behöver arbetssökande bara lämna in sina uppgifter, inklusive erfarenhet och utbildning, i en decentraliserad databas som är osynlig för hack. Profiler är tillgängliga för potentiella arbetsgivare som kan välja att sortera talanger efter tillgänglighet, plats och kompensationsnivå.

JOBB

Eftersom Jobchains erbjudande är djupt rotat i etos med blockchain och decentralisering tillåter det också att ta emot ersättningar i kryptovaluta. Därför bemyndigar Jobchain inte bara anställda att undvika byråkratins fallgropar, men det erbjuder också en finansiell produkt som är tillräckligt innovativ för att skydda dem mot ekonomiska begränsningar. Med JOB, plattformens ursprungliga token, kan anställda få sin lön var som helst i världen. Ett liknande initiativ introducerades tidigare i år i Miami, där stadsanställda kan få hela eller hela sin ersättning i Bitcoin.

Redan har betydande företag börjat testa lönsamheten för denna okonventionella lönebetalningslösning som drivs av JOB-tokens. Ett litet exempel är spanska ligafotbollsspelare som snart kommer att få löner med JOB. Antalet större företagsprofiler ombord på Jobchain-nätverket ökar också.

Jobchain anser att kryptobetalningar löser återkommande problem som uppstår vid bearbetning av lönecheckar. Denna alternativa betalningsinfrastruktur gör snabb avveckling till en möjlighet. Istället för att vänta i dagar på att bekräfta betalningar tillåter JOB omedelbar avveckling utan extra kostnad.

Det finns också en möjlighet att kringgå de allmänna kostnaderna för att betala en arbetskraft fördelad på flera länder. Således optimerar Jobchain betalningsprocesser och erbjuder exponering för en obegränsad pool av talanger.

Genom att erkänna att inte alla är bekväma med att hålla kryptovaluta och underhålla en plånbok, har projektet introducerat sätt som människor kan ta emot JOB-tokens via konventionella formulär: det verkade redan ett nytt alternativ att betala JOB-tokens till förbetalda visakort. Med det här alternativet kan kortinnehavare använda JOB-token som betalningsmetod när som helst där Visa stöds. Du behöver bara komma och se.

Är du nyfiken på att lära dig mer? Håll dig uppdaterad!

Twitter: https://twitter.com/jobchain

Telegram: https://t.me/Jobchain

Reddit: https://www.reddit.com/r/Jobchain/

Facebook: https://www.facebook.com/Jobchain/

Instagram: https://www.instagram.com/jobchain/

Medium: https://medium.com/jobchain

Disharmoni: https://discord.gg/jb6rFgE


Detta är ett sponsrat inlägg. Lär dig hur du når vår publik här. Läs ansvarsfriskrivning nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Dominans på Bitcoin Market sjunker när $ 55 000 motstånd driver Alt-säsongen

Bitcoinguide

LiL Moon Rockets säljer ⅔ NFT på mindre än två veckor

Bitcoinguide

Berömd norsk miljardärinvestor kapitulerar efter att ha sett en annan omfamna Bitcoin – Bitcoin News

Bitcoinguide