Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

JMP Securities förväntar sig att $ 1,5 biljoner kommer att flöda till Bitcoin när detaljhandeln Wealth Management Industry följer Morgan Stanley att erbjuda BTC till kunder – marknader och priser Bitcoin News


JMP Securities har förutspått att ”$ 1,5 biljoner inkrementellt kapital” kan flöda till bitcoin, ett belopp som är större än kryptovalutans nuvarande marknadsvärde. Företaget ser fler förmögenhetsföretag enligt Morgan Stanleys exempel för att erbjuda bitcoin till sina kunder. “Cirka 30 biljoner dollar i tillgångar i den amerikanska detaljhandelsförmögenhetsförvaltningsindustrin har för närvarande inte direkt tillgång till bitcoin”, sa han.

$ 1,5 biljoner kan flöda in i Bitcoin, säger analytiker

San Francisco-baserade finansiella tjänsteföretag med kontor rikstäckande JMP Securities sa förra veckan att Morgan Stanleys försök att erbjuda rika kunder exponering för bitcoin är ”toppen av isberget” och kan leda till att 1,5 biljoner dollar flyter in i kryptovalutan.

Devin Ryan är verkställande direktör och aktieforskningsanalytiker som täcker investeringsbanker, mäklare och kapitalförvaltare på JMP Securities. Han fungerar också som företagets chef för affärsutveckling. JMP Group är noterat på New York Stock Exchange under symbolen JMP.

Ryan förklarade i en anteckning till kunderna att Morgan Stanleys tillkännagivande kommer att fungera som en katalysator för andra banker att följa efter. Morgan Stanley sa förra veckan att det snart kommer att ge rika kunder tillgång till tre bitcoinfonder, vilket gör företaget till den första stora banken som gör det.

Analytikern konstaterade att “Cirka 30 biljoner dollar i tillgångar i den amerikanska detaljhandelsförmögenhetsförvaltningsindustrin har för närvarande inte direkt tillgång till bitcoin,” utarbetar:

Med vissa antaganden, med en relativt blygsam tillgångstilldelningsexponering på 5% av en portfölj, skulle detta ensamma representera 1,5 biljoner dollar i inkrementellt kapital i bitcoin, vilket är större än dess nuvarande marknadsvärde.

Priset på bitcoin ligger i skrivande stund på 56 569 dollar baserat på data från marknader.Bitcoin.com. Kryptovalutans marknadsvärde är ungefär $ 1.06 biljoner. BTC-priset steg nästan 5% onsdag, förstärkt av nyheten om Elon Musks Tesla som accepterar bitcoin som betalningsmedel utan att konvertera till fiat-valuta.

Ryans 5% -allokering till bitcoin är inte ovanligt. Den här veckan rekommenderade Mad Money-värd Jim Cramer investerare att minska sin guldexponering och lägga 5% av sina portföljer i bitcoin. Shark Tank-stjärnan Kevin O’Leary tror också att en 5% -allokering till bitcoin är optimal. Under tiden innehar Jack Dorsey’s Square Inc. för närvarande 5% av sina totala kassareserver i bitcoin.

Enligt Ryan, “Motivationer varierar från att i bästa fall missa möjligheten eller i värsta fall att se affärsstörningar om kunderna väljer bättre alternativ, vilket kan påverka tillväxten eller konkurrenskraften negativt.”

Analytikern förutspår också samma trend med förmögenhetsförvaltare utanför USA. Han ser “betydande kapitalpooler öppnas upp, drivna av samma drivkrafter, även om dynamiken varierar beroende på region”, meddelade Business Insider. Medan Ryan tror att kryptoindustrin fortfarande är i “mycket tidiga omgångar av adoption”, sa han:

Skyltarna vi följer går både logiskt och i stort som förväntat, vilket vi tycker är väldigt hausse.

Vad tycker du om JMP Securities bitcoin förutsägelse? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Kinas Inre Mongoliet planerar att stänga av Bitcoin-gruvdrift senast i april i år – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide

Mizuho Bank Survey säger 24 miljarder dollar i amerikanska stimulanscheck kan användas för att köpa Bitcoin – Bitcoin News

Bitcoinguide

Amerikanska myndigheter vidtar åtgärder för att stänga av Crypto-handelsplattformen som påstås bedra tusentals investerare – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide