Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

IQONIQ FanEcosystemets IQQ-listor på Bittrex Global


I ett stort steg framåt för sport och underhållning tillkännagav IQONIQ FanEcosystem noteringen av sin IQQ-token på det välkända kryptovalutabörsen Bittrex Global, denna vecka.

Token listades, med IQQ / USDT och IQQ / BTC handelspar blir tillgängliga från 16:00 CET torsdag 18th Mars.

Som ett rent verktyg kommer den nya IQQ-token att vara en viktig del av den bredare IQONIQ-familjen, som skiljer denna nya symbol. Det kommer bland annat att göra det möjligt för sina innehavare att påskynda sina fördelar och incitament inom IQONIQ-appen, en revolutionerande ny fan-engagemangsplattform som kommer att lanseras senare 2021.

Hur de två IQONIQ-affärerna kommer att överbelasta marknaden

Appen är etablerad som separata affärsenheter för att säkerställa att bästa möjliga lösning tillhandahålls till både IQQ-innehavare och appanvändare och partners. många fler, med ytterligare 200 partnerdiskussioner pågående. IQQ-token gör det möjligt för innehavare att få tillgång till exklusivt innehåll, varor, biljettbutiker, memorabilia, priser, AR och OTT-plattformar, för att nämna några, genom att antingen bevilja exklusiv tillgång till vissa element i appen eller genom att ladda in-appen Lojalitetspoäng belönas fans för deras lojalitet och engagemang.

På tal om listan, IQONIQ VD Kazim Atilla sa följande:

”Vi är mycket glada över att ha nått denna milstolpe för inte bara IQONIQ utan för branschen som helhet. IQQ-token kommer att revolutionera hur människor belönas för sin lojalitet när de används i IQONIQ-appen som ska lanseras i år. Vi har redan en enorm lista med otroliga partnerskap med några av de största namnen inom sport och underhållning idag, och notering på Bittrex Global ger oss den perfekta plattformen för att göra IQQ-tokens tillgängliga för alla. ”

Dessutom har digitala samlarföremål varit ett centralt inslag i Atillas ursprungliga vision för IQONIQs token- och appföretag sedan 2017.

Dessa samlarobjekt erkänns till stor del idag som NFT, och kommer inte bara att vara tillgängliga för att tjäna och handla via appen utan kan också präglas, vilket öppnar upp en värld av potentiella möjligheter och visar ännu ett sätt på vilket IQONIQ-appen och IQQ-token har mycket ljusa framtidsutsikter framåt.

Allt detta möjliggörs naturligtvis genom att använda blockchain, som förutom att erbjuda transparens också säkerställer nätverkets tillförlitlighet genom att minska beroendet av en enda server. Blockchain som kommer att användas av IQONIQ kommer att kunna utföra tusentals transaktioner per sekund, vilket innebär att den kommer att vara väl positionerad för att hantera den ökade efterfrågan på framtida sport- och underhållningsmarknader.

Hur IQONIQ syftar till att förändra sport och underhållning

iqoniq

IQONIQ-appen är belastad av en mängd sociala plattformar, biljettportaler, webbutiker och innehållsutbud som ofta inte belönar fanslojalitet, och hanterar de frågor som många organisationer står inför och kommer att ge värde tillbaka till hela sport- och underhållningsekosystemet; från rättighetsinnehavare, idoler och varumärken till fansen själva. När IQQ-innehavare använder sina tokens för att påskynda sina fördelar i appen är möjligheterna oändliga.

Genom att föra alla moderna funktioner av fandom under ett tak, kombinerat med det stora utbudet av partners som det redan har, kommer IQONIQ-appen att vara en världsledande, heltäckande och verkligt engagerande fläktupplevelseplattform.

Noteringen av IQQ på Bittrex Global, med fler börser planerade att lanseras senare denna månad, kommer att hjälpa IQONIQ att utvidga sin gemenskap genom att bli mer tillgänglig för investerare och fans från hela världen. De som är intresserade av att bli en del av samhället och njuta av en uppslukande fansupplevelse kan besöka Bittrex Global nu för att handla IQQ.

IQQ-token utfärdas och marknadsförs av IQONIQ FanEcosystem OU, en oberoende enhet från IQONIQ Group SARL, som är ägare till den kommande revolutionerande fansengagemangsappen.

Source link

Related posts

Soros Fund, New York Life, Morgan Stanley Bland investerare på $ 200 miljoner i Bitcoin Investment Firm – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide

Covid-19 orsakade 50% av vuxna åldrade mellan 35 och 44 för att omfamna kryptovalutor – Fintech Bitcoin News

Bitcoinguide

Holländsk politisk kandidat sätter upp ‘Bitcoin Is the Future’ -skyltarna med laserögon – Utvalda Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide