Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

IOTA nu företagsklar när Chrysalis Phase 2 lanseras på mainnet »CryptoNinjas


IOTA Foundation, en ideell byggnad av den digitala infrastrukturen för att möjliggöra maskinekonomi och IoT, slutför idag den mest omfattande nätverksuppgraderingen i sin historia, med titeln Chrysalis. Detta flyttar IOTA ut ur experimentfasen och in i ett företagsklart ekosystem redo för verkliga användningsfall.

Chrysalis-uppgraderingen berör alla aspekter av IOTA, inklusive plånböcker, bibliotek, programvaruimplementeringar och säkerhetsprotokoll, vilket lägger grunden för den kommande Coordicide-uppgraderingen. Chrysalis representerar en fullständigt renoverad IOTA-verktygsuppsättning och öppnar dörren för utveckling av ett antal applikationer på företags- och konsumentnivå som kommer att utnyttja kraften i IOTA Tangle.

Denna nätverksuppgradering är också uppnåendet av en viktig milstolpe som har funnits på IOTA-stiftelsens färdplan för full systemmognad. Den här uppgraderingen är den andra och sista fasen av Chrysalis-uppgraderingen, av vilken den första skedde i september 2020. Det sista landmärket på stiftelsens färdplan är Koordicid, beräknad till slutet av 2021.

Många av de förändringar som krävs för Coordicide har redan uppnåtts nu med Chrysalis-uppgraderingen, vilket innebär att alla företagsapplikationer som implementeras fram till och med Coordicide endast kommer att genomgå mindre – om några, justeringar av det helt mogna Coordicide-nätverket.

IOTA Chrysalis minskar valideringskraven på Tangle och möjliggör snabbare konflikthantering och förbättrad transaktionshastighet. Dessa förbättringar gör det möjligt för företag i alla branscher att implementera IOTA mer effektivt och med en lättare, mer flexibel och modulär arkitektur. Den fullständiga nätverksuppdateringen av IOTA-protokollet möjliggör en mer sömlös övergång när den går igenom framtida uppdateringar, eftersom protokollet förblir stabilt och företagsklart.

Från Chrysalis fas 2 och framåt syftar varje uppdatering av IOTA till att vara sömlös för alla produktionsnivåer, inklusive uppdateringen till Coordicide.

Höjdpunkterna från Chrysalis-uppgraderingen inkluderar följande:

  • Företagsklar – Integration med IOTA är nu mestadels – plug & play, ett helt nytt nätverk som kan skala efter kraven från kunder på produktionsnivå. IOTA: s Chrysalis-uppdatering ger en företagsklar produkt på marknaden.
  • Standardisering – IOTA Chrysalis-modulerna är nu baserade på branschstandarder och använder de mest undersökta, högprövade och väletablerade standarderna för att ge branschen enkel integration.
  • Förbättrad användbarhet – Oavsett om det är det snygga nya gränssnittet för Firefly Wallet eller de standardiserade programvarubindningarna för de flesta programmeringsspråk, representerar IOTA Chrysalis en fullständig översyn av användargränssnitt.

”Vi har nu en företagsklar plattform som kommer att behaga både industrin och konsumentanvändarna med sina förbättrade funktionella, industristandarduppgraderingar och energieffektivitet. Våra ingenjörer har arbetat flitigt för att bygga grunden för Coordicide och vidare. ”
– Dominik Schiener, medgrundare och ordförande för IOTA Foundation

Lanseringen av Chrysalis kommer att äga rum onsdagen den 28 april. Det kommer att finnas en veckas tokenmigrationsfas som äger rum före det, från 21 april till 28 april. Tokeninnehavare och tjänsteleverantörer kan migrera sina tokens under migreringsfasen eller efter lanseringen av Chrysalis.

I slutändan är det ingen praktisk skillnad mellan dessa två alternativ och du kan välja att migrera när du vill. Det rekommenderas dock att börser migrerar före nätverkslanseringen för att undvika avbrott i deras tjänst.Source link

Related posts

Sekretess blockchain Dusk Network för att integrera oracle-lösning från Chainlink »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Kan Blockchain-teknik ersätta Google Adwords?

Bitcoinguide

Tvärkedjigt likviditetsnät Ren går live med version 2 av RenBridge »CryptoNinjas

Bitcoinguide