Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

IOST samarbetar med Polkadot för genombrott för interoperabilitet över flera kedjor – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. IOST har meddelat att det nu befinner sig i det sista utvecklingsstadiet för att bygga en överföringsbro över kedjan till Polkadot Ecosystem. Flytten är en del av IOSTs planer för att främja dess interkompatibilitet över flera kedjor, vilket ger enormt värde för IOST-användare och utvecklare och driva större antagande scenarier för sin blockchain, enligt blogginlägg den 5 mars 2021.

IOST ansluter sig till Polkadot

I ett försök att göra sina decentraliserade lösningar tillgängliga över flera blockkedjor, främja förtroende och datasuveränitet för användare, IOST, förenar den trovärdiga smarta kontraktsledaren med Polkadot, en ny generation blockchain som fokuserar på att främja interoperabilitet mellan olika distribuerade huvudböcker.

Som anges i ett blogginlägg från IOST-teamet kommer den nya alliansen att möjliggöra överföring av information, transaktioner och tillgångsvärden och göra den tillgänglig över alla blockkedjor som stöds av Polkadot.

IOST-kedjan överföringsbryggan har gått in i det sista utvecklingsskedet, med de flesta av dess funktioner framgångsrikt testade i Polkadot testnetsmiljön. Denna lösning består av tre delar: IOST-tillgångskontrakt över flera kedjor, Relay-gatewayen samt Polkadot-fallskärmen.

Det är viktigt att det framgångsrika skapandet av IOST-DOT-bron effektivt tar IOST ett steg högre när det gäller att utöka sina kedjekapacitet för DeFi. I detta syfte har IOST ingått partnerskap med flera strategiska projekt i samma utrymme. Några av de senaste höjdpunkterna inkluderar dess integration av Huobi HUSD stablecoin och airdrop av Donnie tokens för IOST-innehavare över över 10 ledande börser.

IOST gör ett stänk

Efter ett framgångsrikt 2020 och den ökande dragkraften för decentraliserad finansiering, särskilt i Ethereum, ändrade IOST-stiftelsen sin färdplan för att prioritera och skapa ett levande DeFi-ekosystem i plattformen med låg avgift och hög genomströmning. Flytten att bygga en kedjelösning med Polkadot synkroniseras med nätverkets planer på att ytterligare stärka decentraliserad finansaktivitet, en utveckling som ökade under andra halvåret 2020.

När det gäller priser har IOST varit en av de mest imponerande artisterna med token som har fått mer än sju gånger, vilket gör altcoin till en av de bästa prestationerna hittills 2021. Utöver priserna framträder IOST som en ledare inom smart entreprenad där IOST överträffar Ethereum, EOS och andra smarta kontraktsplattformar som utvärderats i den senaste Kinas CCID-rankning.

Detta visar kvaliteten och förmågan hos utvecklingsteamet att rulla ut en produkt som är bättre, innovativ och återspeglar deras verkliga önskan att vara bäst i området, vilket gör IOST till en kraft att räkna med.


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

LABS lanseras den 15 mars 2021 på Uniswap. Gör anspråk på din Giveaway idag!

Bitcoinguide

Kryptomarknaden är nu värt mer än 1 biljon dollar för första gången när Bitcoin träffar rekord över 38 000 dollar

Bitcoinguide

Kevin O’Leary förutspår framväxten av distinkt ren jämfört med smutsiga Bitcoin-marknader

Bitcoinguide