Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

IOST samarbetar med Apron Network för att bygga flerkedjig arkitektur »CryptoNinjas


IOST, en blockchain-plattform för företag, har meddelat ett nytt strategiskt partnerskap med Apron Network, en decentraliserad plattform som tillhandahåller infrastrukturtjänster för DApp-utvecklare, användare och operatörer.

De två parterna kommer att arbeta tillsammans för att skapa en flerkedjig arkitektur. Genom detta partnerskap kommer Apron att tillhandahålla nodtjänster, on-chain dataindexeringstjänster, prismatningstjänster och annan decentraliserad infrastruktur för IOST och dess ekosystemutvecklare.

Tidigare hade IOST också ingått ett partnerskap med Ankr för att få värdlösningar till sina noder.

För närvarande har IOST helt distribuerat ett rikt och robust DeFi-ekosystem med stablecoins, decentraliserade börser, transaktioner mellan kedjor, derivat, utlåning och orakler.

Nyligen har IOSTs nya DeFi-projekt Donnie nått 10 miljoner USD i TVL på mindre än en vecka efter att ha öppnat sin tjänst och kommer snart att ta med en ny BNB-pool till IOST-nätverket.

År 2021 kommer IOST också att sparka in Polkadot på grund av sin kedjekedjeteknik. För närvarande har IOST slutfört testnätet för kedjebryggan och befinner sig i det sista utvecklingsstadiet.Source link

Related posts

Bitcoin & DeFi-marknader samlas: Är en återgång på väg?

Bitcoinguide

Anledningar att investera i ädla metaller 2021

Bitcoinguide

Binance lanserar aktietokenhandel för Apple, MicroStrategy och Microsoft

Bitcoinguide