Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Investeringsansvarig Guggenheim varnar för Bitcoin-tillbakadragande och kallar det som en stor inträde för investerare – marknader och priser


Guggenheim CIO Scott Minerd har varnat kryptoinvesterare om bitcoins tillbakagång. Han sa att bitcoin “tydligt har fastnat i en spekulativ bubbla som Gamestop hamnade i.” Han noterade emellertid att det kommer att vara en “bra startpunkt” för långsiktiga investerare.

“Stor ingång” för Bitcoin-investerare

Chief Investment Officer (CIO) för Guggenheim Partners, Scott Minerd, pratade om bitcoin i en intervju med CNN förra veckan. Minerd är också ordförande för Guggenheim Investments, den globala avdelningen för kapitalförvaltning och investeringsrådgivning för Guggenheim Partners. Guggenheim Investments har mer än 246 miljarder dollar i totala tillgångar över räntebärande kapital, kapital och alternativa strategier.

I en kommentar till hur snabbt bitcoins marknadsvärde har vuxit sa Minerd: “Det har helt klart fastnat i en spekulativ bubbla som Gamestop hamnade i.” Guggenheims chef utarbetade:

När vi får ett riskabelt ögonblick kan vi se bitcoin-tillbakadragning till någonstans mellan $ 20k- $ 30k. Men jag tror att för långsiktiga investerare kommer det att vara en bra startpunkt.

Han diskuterade sedan hur “Parabolmarknader inte är hållbara”, efter att ha tidigare varnat för bitcoins paraboliska uppgång. ”Det är en av anledningarna till att jag tror att bitcoin har gått lite före sig i sin långsiktiga trend … Men det är svårt att bli kort. Det är ett farligt spel. ” Ändå noterade Minerd att det finns “många marknader som går paraboliska.”

Guggenheim CIO verkade hausseartad om bitcoin i december förra året, då han förutspådde att priset på BTC kunde nå $ 400K, vilket han senare klargjorde kommer att hända någonstans i intervallet 10 till 20 år.

Han fokuserade emellertid därefter på den negativa aspekten av kryptovalutan och rådde investerare att sälja sina mynt. Flera personer påpekade omedelbart på sociala medier att Guggenheim inte hade köpt BTC vid den tiden.

Kapitalförvaltningsföretagets ansökan till US Securities and Exchange Commission (SEC) om att investera i bitcoin via Grayscales bitcoin-förtroende trädde i kraft i slutet av januari. I februari gjorde Minerd ytterligare ett hausseartat uttalande och sa att priset på BTC kunde stiga upp till $ 600K.

Håller du med Guggenheim CIO Scott Minerd om bitcoin? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Ripple Partner Mercury FX accepterade i ‘första kohorten’ i en sydafrikansk reglerande sandlåda – Emerging Markets Bitcoin News

Bitcoinguide

a16z investerar Mark Cuban 23 miljoner dollar i NFT-plattformen OpenSea

Bitcoinguide

En ECB-styrelseledamot angriper Bitcoin och säger att det inte uppfyller pengarnas grundläggande egenskaper – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide