Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Internetkändisar leder $ 5 miljoner investeringar i Bitcoin Belöningsprogram Lolli


Lolli, ett BTC-tillbaka Bitcoin-belöningsprogram, har precis slutfört en finansieringsrunda på 5 miljoner dollar före serie A, med stöd av en mängd populära internetkändisar och influenser.

Här är mer om vilka namn som ligger bakom $ 5 miljoner i investering, och hur Lolli har vuxit sedan starten.

Internetkändisar, Alex Ohanian och Serena Williams, investerar 5 miljoner dollar i Bitcoin Rewards-företag

Bitcoin-belöningsföretaget Lolli avslöjade just att det framgångsrikt har samlat in 5 miljoner dollar i finansiering som en del av en finansieringsrunda före serie A med en anmärkningsvärd lista över investerare.

Bland de inblandade finns flera internetkändisar, inklusive Reddit-grundare Alexis Ohanian, populära YouTuber Jimmy “MrBeast” Donaldson, Casey Neistat, Philip DeFranco och CodyKo. Andra anmärkningsvärda siffror inkluderar Serena Williams, som går med i andra tidiga investerare som Ashton Kutcher och Michelle Phan.

Relaterad läsning | Detta Bitcoin-mått säger att toppen fortfarande är 350% borta

Dessa investerare har blivit involverade genom sina respektive företag, Serena Ventures, hennes mans Seven Seven Six och Mr. Beast-förvaltningsföretaget Night Media, som bygger in i framtiden för Lolli tillsammans med Digital Currency Group och andra.

Lolli-grundare Alex Adelman säger att företaget hittills har utfärdat mer än 3 miljoner dollar i Bitcoin-belöningar, som i genomsnitt ligger runt 7% BTC-back-belöningar på en växande lista över större återförsäljare.

bitcoin lolli

Bitcoin has grown significantly, but these bullish factors could fuel another leg higher | Source: BTCUSD on TradingView.com

De bästa Lolli-användarna tjänar 2 BTC, mer än 3 miljoner USD i kombination

Lolli har mer än 250 000 användare som kan tjäna BTC tillbaka vid köp hos återförsäljare som Macy’s, Best Buy, Sephora, Foot Locker och hundratals andra. Dessa 250 000 användare har tillsammans tjänat mer än 3 miljoner dollar i Bitcoin-belöningar sedan programmets start.

Relaterad läsning | Bitcoin-tekniken överhettad, men bullish grundläggande förblir oförskämd

De bästa användarna, säger företaget, har tjänat så mycket som 2 BTC. De flesta har genererat tillräckligt med avkastning på den BTC de har tjänat för att betala för de ursprungliga inköp de gjorde i första hand.

Belöningsprogrammet fungerar genom ett webbläsartillägg för Chrome, Firefox, Brave och andra, så att användarna får veta när de har landat på en partner som de kan tjäna belöningar med. När Lolli är aktiverat i webbläsaren, helt enkelt slutföra transaktionen, så kommer BTC så småningom att krediteras ditt konto.

https://twitter.com/CircaDiem/status/1374714223570

Samma konto kan också knytas till en smartphone-app som låter användare öppna en ”loot box” för en daglig stack med Bitcoin. Beviljas, det här är vanligtvis små stackar av satoshi – den minsta beräkningsenheten för BTC – men det finns enstaka chanser att vinna mycket större kryptovalutaöverraskningar.

Företaget kommer att använda den senaste finansieringen för att bygga ut mobilappen till en fullständig shoppingupplevelse och expandera utanför USA. Lolli är gratis att använda, och endast 250 000 användare världen över har enormt utrymme att växa.

Featured image from Lolli, Charts from TradingView.com

Source link

Related posts

Alex Jones säger att han tappat bärbar dator som innehåller 10 000 Bitcoins – Aktuella Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide

Bitpay lägger till Apple Pay Support – Google Pay, Samsung Pay to Follow – Bitcoin News

Bitcoinguide

Är Bitcoin i en farlig bubbla?

Bitcoinguide