Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Institutioner kan nu tjäna + 25% APY på Bitcoin med tvärkedjig penningmarknad


HARD-protokoll version 2 introducerar betydande förändringar och förbättringar av HARDs tvärkedjiga penningmarknad. Att tillgodose behoven hos institutionella aktörer tar DeFi till nästa nivå av mainstream-adoption.

HARD Protocol är en decentraliserad penningmarknad byggd på Kava-plattformen och möjliggör utlåning och upplåning av tvärkedjiga tillgångar. I version 2-uppgraderingen blir flera förbättringar tillgängliga för finansinstitut som vill utforska den decentraliserade finansbranschen. Att erbjuda ett alternativ för de företag som har de största valutorna i världen inklusive Bitcoin att tjäna + 25% APY utan motpartsrisk är en spelväxlare för decentraliserad finansiering.

Kava 5.1-lanseringshändelsen för testnet pågår till och med den 31 mars 202. När evenemanget avslutas kommer Kava 5.1 att starta på mainnet, liksom HARD Protocol V2-uppgraderingen. Tekniken för att utöka Kavas överklagande och HARD-penningmarknaden bekräftar teamets vision att föra DeFi-tvärkedjelösningar till en global publik.

Med HARD Protocol version 2 blir upplåning med rörlig ränta tillgänglig för alla användare. Dessutom introducerar uppgraderingen stöd för distribution av HARD-token, styrningstoken för HARD-protokollet till både leverantörer och låntagare av tillgångar, vilket ytterligare förbättrar de effektiva avkastningarna som erbjuds långivare på plattformen och säkerställer att alla användare, långivare och låntagare får en säg i den pågående styrningen och utvecklingen av plattformen.

Som en del av HARD Protocol Version 2-uppgraderingen kommer utvecklare och slutanvändare inom ett brett utbud av kryptovalutatillgångstyper nu för första gången att ha förmågan att tjäna ränta i sin inhemska tillgång.

Dessutom kommer HARD Governance-modellen att genomgå vissa förändringar och förbättringar. HARD-gruppen av tokeninnehavare har makten att uppdatera protokollparametrar, lägga till penningmarknader för ytterligare kryptotillgångstyper och uppdatera fördelningar av HARD-tokenbelöningar i varje penningmarknad för att driva efterfrågan och användning genom de inbyggda styrningsprocesserna. Inte bara kommer detta att hjälpa till att öka överklagandet av HARD-penningmarknaden, men det kommer också att ge våra användare ytterligare möjligheter.

HARD-protokollet fortsätter att anpassa sig flexibelt till hur detaljhandelsanvändare och finansinstitut använder den tvärkedjiga penningmarknaden för att få överlägsen avkastning på digitala tillgångar. Förbättrad samhällsstyrning spelar en avgörande roll i dessa förfaranden när vi försöker optimera systemet ytterligare. Hard Protocol kommer att fortsätta att utvecklas, uppgradera och göra framtida förändringar genom sin decentraliserade styrningsprocess för att säkerställa att den alltid passar behoven hos den växande användarbasen.

Mer information om HARD-protokollet finns på https://www.kava.io/hard-protocolSource link

Related posts

Bitcoin träffar $ 50 000, Crypto Asset Jumps 200% på 3 månader, USD Shorts Touch a Decade High – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide

“Black Swan” -författaren drar en 180-Nassim Taleb säger att “Bitcoin är ett misslyckande, åtminstone för nu” – Bitcoin News

Bitcoinguide

Varför Bitcoin ser ut som en massiv Bullish Break över $ 60K

Bitcoinguide