Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Impermax tappade 14 miljoner IMX-token till 35 000 uniswap V2-likviditetsleverantörer


Uniswap lanserades 2018 och är ett decentraliserat utbytesprotokoll som tillåter användare att växla mellan två ETH-baserade tokens. Förutom att tillhandahålla en enkel plattform för likviditetsleverantörer har Uniswap gjort hela processen med att tillhandahålla likviditet och tjäna handelsavgifter mycket enklare.

Uniswap-likviditetsleverantörer tjänar handelsavgifter för varje handel som görs på Uniswap. I gengäld underlättar likviditetsleverantörerna handel mellan olika ETH-baserade tokens, vilket kommer att förbättra handelsvolymen och plattformens popularitet.

Den 17 september 2020 lanserade Uniswap sin UNI-token med en massiv airdrop som distribuerade 400 UNI till alla användare som tidigare använt sitt protokoll. Totalt distribuerades 15% av UNI: s totala utbud genom luftdroppen.

I enlighet med samma mönster släppte Impermax Finance, ett DeFi-utlåningsprotokoll, 14 miljoner IMX-tokens till 35 000 Uniswap V2-likviditetsleverantörer den 29 april. Var och en av de 35 000 fick 400 IMX, ett belopp inspirerat av den ökända UNI-airdrop. IMX-token är en styrningstoken med ett maximalt utbud på 100 miljoner och airdropped uppgår till 14% av dess totala utbud.

Uniswap V2 likviditetsleverantörer välkomnade dessa nyheter med stor spänning eftersom de kommer att kunna utnyttja dessa tokens för att lägga till likviditet i poolerna och tjäna belöningar.

Airdrop Detaljer

  • Impermax Finance sände 14% av IMX Governance-token från den maximala tillgången på 100 miljoner token till 35 000 Uniswap V2 likviditetsleverantörer den 29 april. LP-skivor som tillhandahöll minst 952 USD i likviditet till Uniswap V2 den 25 april vid ögonblicksbilden är berättigade att göra anspråk på 400 IMX airdrop.
  • För att göra anspråk på airdrop kan likviditetsleverantörer besöka Impermax-appen, ansluta sina plånböcker och göra anspråk på tokens genom anspråk-knappen.
  • IMX TGE går live på Uniswap den 29 april kl. 12:00 UTC med en början på cirka 1,8 miljoner dollar.
  • Denna airdrop syftade till att distribuera IMX-regeringsdeltagande.
  • Denna airdrop hjälper också till att öka användningen över Uniswap Liquidity Provider-basen, som är avsedda att vara de primära användarna av plattformen.
  • Impermax försöker öka medvetenheten om hävstångslikviditet som tillhandahålls i DeFi-industrin. Detta protokoll hjälper likviditetsleverantörer att öka sina avkastningar med x20 genom att låna mot deras innehav av LP-token.
  • Möjligheten att använda LP-tokens som säkerhet för upplåning kan potentiellt använda miljarder dollar som är låsta i LP-tokenkontrakt.

Varför Impermax Finance är ett genombrott i DeFi

Impermax Finance är ett avancerat DeFi-ekosystem som hjälper likviditetsleverantörer att utnyttja sina LP-tokens och innehav genom att skapa en uppsättning finansiella verktyg baserat på dessa tokens. Det är en tillståndsfri utlåningsmarknad som likviditetsleverantörer kan använda för att utnyttja LP-tokens som säkerhet för att låna andra tokens i sitt ETH-par. Till exempel kan likviditetsleverantörer använda LP-token för paret ETH / DAI som säkerhet för att låna DAI eller ETH.

Impermax Finance fungerar som den saknade biten i den automatiserade marknadsförarens pussel, som är full av ineffektivitet. Impermax löser detta problem genom att använda sitt utlåningsprotokoll som helt bygger på LP-tokens.

Den här innovativa säkerhetsmodellen som är utformad för LP-tokens hjälper likviditetsleverantörer att dra nytta av det faktum att tillgångarna stöds direkt av säkerheten. Den första AMM som företaget lade till är Uniswap V2.

Denna airdrop var också ett mål att uppmuntra Uniswap V2 likviditetsleverantörer att handla med IMX och öka populariteten och användningen av Impermax Finance.

Denna airdrop på 14 miljoner IMX följdes av en pre-launch airdrop av företaget. I den lufttrycket fokuserade företaget på sina tidiga supportrar och sände 500 000 IMX till användarna som använde sitt protokoll före den 29 april. Båda luftdropparna ägde rum den 29 april, vilket också är det officiella datumet för deras tokenlansering.

För mer information om airdrop och plattformen kan du besöka deras officiella hemsida.Source link

Related posts

Smart Bitcoin Cash-projektet lyfter fram innovativ sidokedja – Teknik Bitcoin News

Bitcoinguide

4 lektioner från GameStop’s Price Frenzy

Bitcoinguide

DeFi Gem KAVA är nu tillgängligt via Crypto.Com

Bitcoinguide