Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Ilan Sterk utnämnd till ny VD för Altshuler Shaham Horizon


Ilan Sterk, tidigare VP för handel och kapitalmarknader på Orbs, har tillkännagivits som ny verkställande direktör för Altshuler Shaham Horizon. I ett LinkedIn-inlägg som meddelade flytten beskrev Ilan Sterk Altshuler som ett företag som “ger investerare tillgång till innovationer och exponering för digitala tillgångar på ett säkert, strömlinjeformat och lättillgängligt sätt.”

Sterk ger nästan tjugo års erfarenhet av finansiella tjänster till positionen, inklusive flera års arbete inom blockchain-industrin. Under denna tidsperiod säger Sterk att han har utvecklat en omfattande kompetens, inklusive kunskap om handel, investeringar, backoffice-verksamhet, betalningar och riskhantering, samt att utveckla kryptohandelsinfrastruktur, bygga kryptoförvaringskonton och mycket mer.

Ilan Sterk, den nya VD för Altshuler Shaham Horizons.

Planer för lanseringar av nya produkter och utbyggnad av Altshuler Shaham Horizons erbjudanden om digitala tillgångar

I LinkedIn-inlägget som tillkännagav den nya positionen vid Altshuler Shaham Horizon sa Sterk att han skulle arbeta för att växa företagets affärsområde Digital Asset.

Sterk berättade för Finance Magnates att som en “branschveteran på marknaden för digitala tillgångar” planerar man att fokusera på att växa Altshuler genom att “väsentligt öka kundbasen, introducera digitala tillgångar till detaljhandeln och till institutionella investerare i Israel.”

Genom att göra detta tror Sterk att antagandet av tjänsten kommer att utvidgas till ”en mycket större grupp än [pool of] välj investerare inom detta område idag. ”

Föreslagna artiklar

Varför ditt företags ekonomi litar på utbildning av anställda Gå till artikel >>

“Vi planerar att lansera nya produkter och innovationer för att utöka företagets erbjudande för mer funktionalitet som skulle tilltala allmänheten,” sa han.

Sterk anser att det finns ett stort behov av den här typen av tjänster på grund av svårigheter som handlare på den israeliska marknaden för närvarande står inför: ”köp av digitala tillgångar i Israel är en komplex process, och i många fall inte säker och så inte tillgänglig för många kunder, sa han till Finance Magnates.

“Altshuler Shaham är ett ledande israeliskt investeringshus och använder Horizons tjänster ger en enkel one-stop-shop-lösning för att köpa digitala tillgångar”, förklarade han. “Dessutom arbetar Horizon med reglerade lösningsleverantörer och är en helt reglerad leverantör i Israel.”

“I Altshuler Shaham ser jag potentialen i framtida lösningar som sammanför investeringar, betalningslösningar, digitala tillgångar samt valutor,” tillade han.

Finance Magnates intervjuade tidigare Ilan Sterk om forskning som han hade publicerat om kryptomarknadsmanipulation. Klicka här för att läsa intervjun.

Source link

Related posts

DEX-aggregator 1-tums integrerar Bitquerys API-drivna kryptohandelsdata »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Blockchain app-utvecklingsverktyg Tatum ansluter sig till Silicon Valley startaccelerator Skydeck »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Capitalise.ai och Eightcap tillkännager strategiskt partnerskap

Bitcoinguide