Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

iGaming-plattformen Royale integrerar API3 för att verifiera krypto-till-fiat-prisutbyte »CryptoNinjas


API3, en leverantör av decentraliserade och kvantifierbart säkra dataflöden för blockchain-appar, har tillkännagett sitt senaste partnerskap med Royale Finance, en tvärkedjig DeFi-lösning för iGaming-industrin.

Royale Finance, som samlade in 1,45 miljoner dollar i januari i år, gör att iGaming-plattformar kan startas med Web 3.0-likviditet med hjälp av blockchain-teknikens säkerhet och transparens.

API3 + Royale

IGaming-industrin är en som traditionellt lider av mycket låga nivåer av förtroende. API3 kommer att ge Royales iGaming-partners tillgång till on-chain prisinformation för att bestämma växelkurser; vilket gör att de kan bevisa att kunderna betalar rätt växelkurs.

Med data registrerade i en blockchain tillåter detta kunder att verifiera att de inte överbelastades när de utbytte digitala tillgångar till fiat på Royale Finance iGaming-partners. Möjligheten för blockchain att tillhandahålla en oföränderlig, öppen, post skapar en unik möjlighet att eliminera behovet av att lita på även konventionella Web 2.0-applikationer.

API3: s Airnode tillåter att denna post görs utan att man behöver lita på en tredje parts oracle-leverantör; så att kunderna kan se exakt var data kommer från. API3 kommer också att använda Airnode-aktiverade API: er för att tillhandahålla andra datakällor till Royale Finance; inklusive att hjälpa Royale Finance att övervaka USD-pinnen av stablecoins som satsas.

”För Royale passar den transparens som API3 försöker skapa perfekt in i Royale-ekosystemet. Första partens API3-orakler som drivs av API-leverantörerna möjliggör ett manipuleringsfritt ekosystem som inte kan komprometteras. Jag erkänner verkligen att jag är ett fan och kan inte vänta med att integrera API3 i vårt älskade Royale Kingdom och därefter. ”
– Giorgio Andrews, VD för RoyaleSource link

Related posts

Fetch.ai får $ 5 miljoner från GDA Group; FET-token integrerad på Fireblocks kryptoplattform »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Kryptofond KR1 kontanterar en del av Stake DAO (SDT) -token för 255 000 USD »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Bitcoin DeFi-plattformen Sovryn avslöjar $ 1,25 miljoner bug bounty; höjer $ 10 miljoner i token-förförsäljning »CryptoNinjas

Bitcoinguide