Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Idag 11:40 EST: Första Bitcoin Elite NFT Art Drop


Tonite är en speciell droppe, eftersom det är lanseringen av Bitcoin Elite NFT-serien, som börjar med en ny skapelse via en VESA-bit med titeln The Foundation.

Du kan fortfarande delta i sessionen via https://www.thebitcoinelite.com/

Alternativt kan du följa köpets liveström och auktionen av 1/1 special på Nifty.show/YouTube

Verket heter “The Foundation”.

Det är ett 20-sekunders konstverk för blandad media, gjord för att hedra Satoshi Nakamoto och uppfinningen av Bitcoin. Du kan se 21-versionen från länken nedan.

http: // https: //twitter.com/BitcoinNFTs/status/1362911199017402372

Detta är en promovideo om hela Bitcoin Elite-konceptet

NFT-idé:

Universum föddes ur begreppet “ägget” i den finska mytologin Kalevala. Detta arbete, kallat The Foundation, släppte som första bit med Bitcoin Elite-lanseringen imorgon, utforskar den eviga spänningen i skapande, värde, den oundvikliga efterföljande korruption och återgång till värde. Under vår senaste tid av postmodernism försökte vi förvränga allt för att handla om språk, i ett försök att manipulera universell lag som passar vår uppfattning om det. På grund av uppfinningen av Bitcoin återvände vi till byggfasen efter att dekonstruktionen atomiserat oss under de senaste decennierna. En ny era för konsten började också då, som vi skulle kunna kalla integralism.

Arbetet står i samband med matematikens ursprungsinnovation, att matematik alltid existerade, och vi lärde oss just dess språk. Med andra ord, matematik är inte fiktion, det är ett verktyg för upptäckt. På samma sätt avvärjer Bitcoin korruption genom att skyddas av ett decentraliserat matematiskt protokoll, mer kraftfullt än en enda punkt med idealistisk misslyckande.

Eftersom Bitcoin sannolikt kommer att gå in i historien som en av mänsklighetens största uppfinningar, försöker stycket att inte bara hyra Satoshi Nakamoto utan den väg som nu är möjlig på grund av denna uppkomst.

Verket kommer att släppas som en upplaga av 21 och en speciell 1/1 version.

Vi ses där,

VESA
Crypto Artist
Alla länkar till fysiska, NFT och mer nedan
http://linktr.ee/ArtByVesa

Source link

Related posts

Ryska propositionen om att erkänna kryptovalutor som fastighetsförskott i parlamentet – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide

Varför Bitcoin-pris riskerar en ny droppe till $ 54,5K

Bitcoinguide

Jamaica planerar att testa en centralbankskrypto, CBDC att arbeta tillsammans med sedlar och mynt – Economics Bitcoin News

Bitcoinguide