Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Icke-svampbar tokenförsäljning börjar dyka, NFT minskar ränta, finansförfattare höjdpunkter NFT-överutbud – Featured Bitcoin News


Icke-fungibla token (NFT) tillgångar och samlarobjekt börjar se försäljning minska och intresset för NFTs minskar också. Dessutom sägs det att ett “överutbud av NFT: er” kan skada marknaden, enligt James Surowiecki författaren till “The Wisdom of Crowds.”

  • År 2021 har icke-fungibla tokens varit ilska och industrin har blivit mycket populär de senaste månaderna. Under hela den 7 mars fram till den 13: e 2021 berörde termen “NFT” på Google i USA en rekordhög nivå och nådde 100 på Google Trends (GT). Sedan dess har frågor om NFT glidit i USA till 92 veckan efter och 95 under den senaste veckan, enligt dagens GT-data.
  • Världsomspännande frågor om termen “NFT” på Google gick från poängen 100 till 95. Den största underregionen i världen som söker efter “NFT” på Google kommer från Kina. Uganda, Kanada, Singapore och USA följer.
Icke-fungibel tokenförsäljning börjar dyka, NFT-räntor minskar, finansförfattare lyfter fram NFT-överutbud
Nonfungible.com-data för 30-dagars statistik den 3 april 2021.
  • Hela termen ”icke-fungibelt token” enligt GT-data visar att poängen nyligen sjönk från 100 till 89.
  • NFT Top Shot-marknaden såg en nedgång i försäljningen och sjönk till de lägsta procentsatserna hittills, enligt evaluering. Marknadsstatistik den 3 april 2021.

  • Försäljningsantal, försäljning i USD och aktiva marknadsplånböcker för NFT har också sett en nedgång de senaste dagarna enligt dagens nonfungible.com-data. 30-dagars statistik visar att NFT-försäljningen sjönk med över 80% nonfungible.coms marknadshistorikinformation.
Icke-fungibel tokenförsäljning börjar dyka, NFT-räntor minskar, finansförfattare lyfter fram NFT-överutbud
“The Wisdom of Crowds” författaren James Surowiecki säger att “historien antyder att överutbud är ett tillförlitligt sätt att avsluta en boom, särskilt för samlarföremål.”
  • James Surowiecki, författaren till “The Wisdom of Crowds” har nyligen skrivit om övermättnad i NFT-industrin den 31 mars 2021. Surowiecki förklarar i sin artikel “En överutbud av NFT: er kommer att döda Golden Goose”, att ” tecken på överutbud är lätta att se. ”
  • ”Med NFT är risken för överutbud särskilt akut, eftersom det inte finns någon som har ansvaret, och hindren för utfärdande är så extremt låga – du kan bokstavligen skapa en ny NFT på några minuter,” förklarar Surowieckis ledare. ”Och till skillnad från serietidningar eller basebollkort faller inte NFT-filer ihop eller kastas bort. Med andra ord är det enda vi verkligen vet om NFT: er att det kommer att finnas fler av dem om en månad än nu. ”

Vad tycker du om nedgången i NFT-försäljning och intresse och riskerna med överutbud? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Kanada, Kina, samlarobjekt, Ethereum, Finansförfattare, Googles trender, James Surowiecki, NBA Top Shot, nft, NFT-räntefall, NFT-försäljning, Icke-fungibel token, Icke-fungibla tokentillgångar, nonfungible.com-data, Övermättnad, Övertillförsel, försäljning, Singapore, Uganda

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, James Surowiecki-profil, nonfungible.com-data,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

US Regulator anklagar Lbry-projektet för att sälja oregistrerade värdepapper, VD förnekar avgifter – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide

Handlare söker säkerhet i SushiSwap (SUSHI) när Crypto Market förlorar 25 miljarder dollar

Bitcoinguide

Bank of International Settlements Chief säger att kryptovalutor används för att undvika lag – förespråkar för mer reglering – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide