Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

‘I termer av dollar går Bitcoin till oändlighet’, säger Kraken VD – Marknader och priser Bitcoin News


Medan bitcoinpriserna har gått mellan 46 000 och 48 000 dollar under de senaste tre dagarna är ett antal förespråkare fortfarande hausse om kryptotillgångens långsiktiga värde. På torsdag sa Kraken VD Jesse Powell att han tror att bitcoin lätt kan nå en miljon dollar värdering per mynt. “När du mäter det i termer av dollar, måste du tro att det går till oändlighet”, insisterar Powell.

Bitcoin to Infinity and Beyond

Under de senaste veckorna som bitcoin (BTC) -priserna såg en klimatstigning över $ 58 000 $ hanterar ett antal kryptoförespråkare och analytiker tror att BTC kan regionera sex siffror i USD-värde. Det har varit många samtal som tyder på att BTC når $ 100 000 i år och även människor som säger att det kan slå $ 200 till $ 350 000 per enhet.

Efter att bitcoin berörde en rekordhög (ATH) den 19 februari 2021 berättade VD för kryptovalutabörsen Kraken till Bloomberg-reportern Lynn Thomasson att han tror att den ledande tillgången kan göra det till 1 miljon dollar någon gång.

1 miljon dollar per BTC på tio år:
År 2011 besökte Kraken-grundaren Jesse Powell kontoren för bitcoin-börsen Mt Gox efter det japanska företagets säkerhetsöverträdelse 2011. Powell berättade för Bloomberg att han började arbeta på Kraken som ersättare för Mt Gox när han startade utbytet för tio år sedan. Om tio år framöver tror Powell att bitcoin kan tappa 1 miljon dollar per enhetsprislapp.

Inte för många människor ringer sju-siffriga BTC-priser men Jesse Powell, sade Krakens VD; “Vi kan bara spekulera, men när du mäter det i termer av dollar, måste du tro att det kommer till oändlighet.”

Grundaren av handelsbörsen i San Francisco sa att “sanna troende” tror att BTC skulle kunna ersätta alla globala valutor. “De sanna troende kommer att säga att det går hela vägen till månen, till Mars och så småningom kommer att bli världens valuta”, detaljerade Powell i sin senaste intervju.

Powell avslöjade också att företaget Kraken överväger ett börsintroduktion (IPO) nästa år i enlighet med det populära kryptobörsen som också ligger i San Francisco, Coinbase.

Kraken Research: “Långsiktiga trender visar att vi fortfarande är långt borta från en stor marknadscykeltopp”

Kraken publicerade också en marknadsöversikt från februari 2021 på fredagen, som tittar på ett antal viktiga takeaways. Några av dem är, BTC: s logaritmiska regression Retracement-data, bitcoins prisavkastning och volatilitet, tillsammans med andra digitala tillgångar i kryptoekonomin.

”Historisk prisåtgärd visar att korrigeringar av bitcoin-tjurmarknader vanligtvis går mellan 70-90%”, skrev Krakens forskare på fredag. “När vi undersöker långsiktiga trender drar våra analytiker slutsatsen att vi fortfarande är långt ifrån en stor marknadscykeltopp.”

Powell är också optimistisk om BTC: s stadiga uppgång och den ledande kryptotillgångens värde gentemot US-dollar. “[The U.S. dollar] är bara 50 år gammal och det visar redan extrema tecken på svaghet, och jag tror att människor kommer att börja mäta priset på saker i termer av Bitcoin, avslutade Krakens Powell.

Vad tycker du om Krakens VD: s förutsägelse att BTC skulle kunna nå en miljon dollar per enhet? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

1 miljon dollar, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Coinbase, cykeltopp, Infinity, börsintroduktion, börsintroduktion, Jesse Powell, Kraken, Kraken VD, kraken exchange, Kraken Research, Mt Gox, prisförutsägelser, Priser, San Francisco, San Francisco Utbyte, värde, volatilitet

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Goldman Sachs förutspår ‘Big Evolution’ kommer till Cryptocurrency Regulation – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide

4 lektioner från GameStop’s Price Frenzy

Bitcoinguide

Snoop Dogg kommer att auktionera sin första NFT-samling, är toppen i?

Bitcoinguide