Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Hut 8 ansluter sig till gjuteriets amerikanska gruvbassäng och lägger till över 14 000 Bitcoin-gruvor för Hashpower – Mining Bitcoin News


På tisdag meddelade företaget Hut 8 Mining Corp. att det går med i den amerikanska baserade bitcoingruvan för gjuteri. Det börsnoterade gruvföretaget sa att det lade till 14 400 maskiner till Foundrys gruvdrift och planerar också att distribuera ytterligare 5 000 gruvarbetare till augusti.

Hut 8 ansluter sig till gjuteriets amerikanska pool och lägger till 14 400 Bitcoin Gruvriggar med nära en exahash av Hashpower

Det Toronto-baserade företaget Hut 8 (TSX: HUT) har avslöjat att företaget går med i den amerikanska gruvpoolen som anropas av företaget Foundry Digital LLC. Gjuteri är ett helägt dotterbolag till Digital Currency Group (DCG) och företaget är dedikerat till kryptovaluta gruv- och insättningstjänster.

Tillkännagivandet förklarar att Hut 8 nu bryter på Foundry USA Pool och att en bråkdel av Hut 8-gruvan sätts ut i Foundry’s pool. Cirka 0,81 utsläpp av hashkrafter eller 14 400 bitcoin gruvutrustningar kommer att läggas till.

“Vi är fokuserade på att öka aktieägarvärdet, i varje beslut vi fattar”, säger Jaime Leverton, VD för Hut 8 under tillkännagivandet. “Att ha en formidabel bitcoingrupp baserad och drivs helt i Nordamerika är viktigt för oss, eftersom vi fortsätter vår fart som en av de största och mest innovativa Bitcoin-gruvarbetarna på västra halvklotet,” tillade Leverton.

Hut 8 syftar till att distribuera ytterligare 1,20 utbyten av Hashpower i slutet av sommaren

Hut 8 planerar att distribuera ytterligare 5 000 gruvutrustningar senast i augusti 2021 och pressmeddelandet som skickas till Bitcoin.com framhäver att Foundry’s mining pool “fungerar som ett starkt USA-baserat alternativ till den Kina-dominerade poolindustrin.”

Mike Colyer, VD för Foundry sa att Hut 8s team också är en klient till företagets utrustning för finansiering av utrustning. “Vi är glada att välkomna dem till vår pool när vi arbetar för att säkra Nordamerikas plats bland världens fem bästa bitcoin-gruvbassänger”, betonade Colyer.

I augusti 2021 när ytterligare 5 000 gruvarbetare är bundna till gjuteriets amerikanska pool kommer det att uppgå till ungefär 1,20 utbyten av hashkraft. Foundry säger att poolen erbjuder “Miner Treasury Management Services”, som består av tjänster bundna till DCG-dotterbolaget Genesis.

“Bland dessa tjänster finns ett alternativ att generera avkastning i bitcoin (BTC) på den utvinnda BTC, vilket gör det möjligt för kunder att maximera den totala BTC-avkastningen för deras verksamhet,” avslutar pressmeddelandet. “Andra Genesis-drivna produkter inkluderar säkerhetsförvaring, utlåning med säkerheter i BTC, derivatprodukter och sömlös likvidation.”

Vad tycker du om att Hut 8 ansluter sig till Foundry’s US bitcoin mining pool? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

14400 maskiner, 5000 maskiner, Bitcoin (BTC), Bitcoin mining, BTC, BTC hashpower, BTC Mining, DCG, Digital Currency Group, Exahash, Foundry, Foundry US Pool, Hut 8, Hut 8 bitcoin mining, mining, Mining Devices, Mining Verksamhet, gruvpool, gruvutrustning, US Pool

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Topps Digital Towers över NFT-universum med kommande Godzilla-samlingsauktion – Bitcoin News

Bitcoinguide

Världens rikaste årliga ranking listar nu 12 kryptomillionärer – Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide

BTC Futures Open Interest Hits $ 23B, Binance Captures Lion’s Share, Signals Say 43% Chance of $ 64K Bitcoin by Month’s End – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide