Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Hustrun lämnar sin man efter att han vägrade sälja Bitcoin till $ 60 000 och köpte doppet – Featured Bitcoin News


Bitcoin-priser som överträffar $ 60.000 milstolpen vaknade utan tvekan en massiv våg av glädje över kryptosamhället. En sådan prestation gav emellertid inte lycka till ett gift par, som splittrades efter en tvist om huruvida de skulle sälja bitcoins till den prisnivån eller inte.

Fru lämnade huset för att stanna hos sina systrar

Enligt ett inlägg på Reddit gav en användare som heter “Parking_Meater” sitt speciella vittnesbörd om hur bitcoin (BTC) bull-run slutade skada hans äktenskap. Hans fru lämnade huset eftersom han inte gick med på att sälja BTC när priserna publicerade den nya rekordhöga tiden vid den tiden.

Faktum är att Parking_Meater fångades av sin fru som tillförde mer pengar till sin bitcoinposition. Han redogjorde för hur äktenskapssituationen förvärrades på några minuter:

Hon lämnade bara för att stanna hos sina systrar. Hon är supergalen över att jag inte sålde till 60 000 och tittar på priset som ofta skäller mig. Jag säger hela tiden att vi inte behöver pengarna och har kontanter. Vi lever trevligt. Men idag fick hon mig att köpa doppet och var så förbannad att hon nästan slog mig! Nu packade hon väskor och åkte till sina systrar för att stanna. Hon sa att inte prata med henne.

Hittills har Redditor inte avslöjat den totala mängden kryptos som handlades under den ökända “köp dip” -transaktionen som provocerade hans frus ilska.

Berättelsen lockade fler skämt än stödord

När BTC passerade tröskeln på 60 000 USD den 13 mars lyckades offertet utbyta händer cirka 61 318 dollar. Därefter sjönk bitcoin över 15% sedan dess. Som vanligt, i de flesta Reddit-trådar, var Parking_Meaters särskilda historia inte undantagen från kommentarer som skämtade om situationen.

En användare föreslog att han skulle ”spara några sats för skilsmässeadvokaten. En annan sa till och med till honom att “bitcoin mooning kan vara en hustru som ändrar händelse.”

Även om Parking_Meater slutade sitt korta vittnesbörd genom att fråga hjälp till samhället för att hitta “ett bra ställe att plocka upp tjejer” i sin Lambo, verkar det som om ingen läste den meningen, som en användare föreslog.

Vad tycker du om just den här historien? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Travel Giant Webjet (WEB: ASX) går in i krypto genom en aldrig tidigare skådad $ 4,1 miljoner affär med LockTrip.com – Sponsrade Bitcoin News

Bitcoinguide

Fondförvaltaren varnar för att Bitcoin är meningslöst och ‘en särskilt avskyvärd tillgångsklass’ – Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide

Ethereum sjunker under 1800 dollar, varför tjurar fortfarande kontrollerar

Bitcoinguide