Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Hur XRP-communityn svarar på SEC: s “Shady” Move


Rättegången mot Securities and Exchange Commission (SEC) mot Ripple Labs och cheferna Brad Garlinghouse och Chris Larsen verkar ha tagit en konstig vändning. Enligt den tidigare federala åklagaren och försvarsadvokaten James Filan skulle kommissionen ha kunnat kringgå vissa regler till dess fördel.

SEC uppenbarar tydligen upptäckten från United Kingdom Financial Conduct Authority (FCA) på Ripple. Denna metod kallas Memoranda of Understanding (“MOU”) och enligt en dokumentfil med södra distriktet i New York och magistratsdomaren Sarah Netburn bryter den mot Haagkonventionen.

Dokumentet introducerades av Ripple Labs juridiska representation och hävdar att SEC har minst 11 MOU krävande dokument från “utomeuropeiska enheter”. Dokumentet hävdar “många” av dessa enheter är betalningsföretagets affärspartners “och cirka tio internationella tillsynsmyndigheter.

Försvaret kvalificerar processen som ”olämplig” och en del av en ”hottaktik” för att påstås minska Ripples förmåga att bedriva affärer utanför USA. Dokumentet sa:

Inte bara är användningen av pre-process utredningsverktyg skadligt för svarande och mottagare av sådana begäranden, som beskrivs nedan, det hindrar också domstolen från att utöva sitt lagliga utrymme för skönsmässig bedömning av omfattningen av tillåtna utländska upptäckter.

SEC “orättvis” fördel i XRP-fall?

Advokat Jeremy Hogan kommenterade upptäckten och sade att SEC placerar indirekt “regulatoriskt tryck” på Ripple och dess partners. Eftersom kommissionen är det enda partiet som kan använda den här taktiken Hogan sa:

Detta är INTE något som en “typisk” kärande kan göra och det är inte rättvist, så Ripple kallar dirty-poker (…). (fd åklagare), detta är typiskt statligt åklagande tvistemål och utövar press inte bara på dig utan också på dina affärsvänner.

General Counsel for Gala Games Jesse Hynes gav också sitt yttrande och hävdade att det var ett “galet” drag av tillsynsmyndigheten. Hynes betonade vikten och innebörden av denna rättegång för kryptoindustrin och sa:

Skam för SEC! På den ljusa sidan medger SEC i princip att detta är en fråga av stor politisk och världsomspännande betydelse. Kan inte vänta på det sammanfattande domsförslaget med ett stort argument om lärdomar.

XRP handlas till $ 1,64 med en korrigering på 8,9% efter en imponerande rally de senaste dagarna. På vecko- och månadsdiagrammet ligger XRP på 55,9% och 255,2% vinst.

Ripple XRP XRPUSDT
XRP med måttliga förluster i 24-timmarsdiagrammet. Källa: XRPUSDT Tradingview

Source link

Related posts

4 viktiga faktorer varför Ethereum-gasavgifter kan bli billigare

Bitcoinguide

Binance når Twitter-trendstatusstatus i Venezuela – Emerging Markets Bitcoin News

Bitcoinguide

Hur hackare plundrade 2600 ETH i Raris cross-chain exploatering

Bitcoinguide