Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Hur SushiSwaps nya produkter skulle kunna driva det till DeFi Top


DeFi-sektorn såg en kraftig nedgång i sitt totala värdelåst, enligt DeFi Pulse-data. I skrivande stund återhämtar sig mätvärdet snabbt och ligger på $ 54,93 miljarder. Sitter på plats sex på topp 10 DeFi-protokoll av TVL med 3,88 miljarder dollar, kan SushiSwap vara på väg att ta en ledande position.

Sushiswap SUSHI
Källa: DeFi Pulse

Uniswaps v3-distribution är runt hörnet, men dess konkurrent förblir i den innovativa loppet. Sedan januari 2021 har SushiSwap tagit över den totala veckovisa DEX-volymen, som forskningsföretaget Messari rapporterade.

För närvarande genererar SushiSwap cirka 15% av den veckovisa DEX-volymen. Som jämförelse är Uniswap ansvarig för cirka 11% av samma mätvärde, vilket visas i diagrammet nedan.

Sushiswap SUSHI
Källa: Messari

Hur SushiSwaps BentoBox och Kashi fungerar

Nyligen släppte SushiSwap en ny “aggressiv strategi”. Dess mål är att växa utöver det nuvarande användningsfallet som en automatiserad marknadsförare. Strategin handlar om BentoBox och Kashi Lending.

Den första produkten är ett enda valv som innehåller tillgångar som deponerats av användare och gör dem tillgängliga för DApps “byggs av valvet”, som Messari uppgav. Till skillnad från liknande produkter är BentoBox effektivare vid överföring av token, effektivare när det gäller gasavgifter och komplexitet, lättare att integrera och har “ett enda token-godkännande för användning”.

Å andra sidan är Kashi en utlånings- och marginalhandelsplattform. Skapat som BentoBoxs första DApp, arbetar Kashi med ”isolerade utlåningspar”, som Messari uppgav.

Användare som lånar ut tillgångar i Kashi kan ge en ränta. Utlåningsparen arbetar med en liknande mekanism som för likviditetspooler, en användare tillhandahåller tillgången som säkerhet för långivaren, Messari lägger till:

Genom att ha specifika utlåningspar där säkerheten endast kan användas för att låna en specifik tillgång (t.ex. i ett ETH / SUSHI-par, deponerad ETH fungerar som säkerhet för SUSHI och endast SUSHI) kan risken för användare isoleras till kvaliteten av tillgångar och orakel som används för paret.

Som en SushiSwap-utvecklare rapporterade har både BentoBox och Kashi varit live i bara en vecka. Produkterna har dock redan sett en hög efterfrågan på stablecoins-paren. I sina utlåning parar sig USDC med över 70% utnyttjande och 100% utnyttjande för YFI / SUSHI.

Med USDT har det varit en stark efterfrågan på att använda RUNE och ETH, som säkerhet och Bitcoin i sin syntetiska form wBTC. För den sista delen finns det cirka 50 000 till 70 000 tillgångar och en låneränta på 1%.

Utvecklaren förklarade att Kashi erbjuder flera strateger för en investerare att utnyttja fluktuationer på kryptomarknaden. Till exempel kan användaren köpa “doppet” på en token genom att använda det som säkerhet för att låna en stablecoin med en rabattlångräns.

Kashi och BentoBox har stöd för Binance Smart Chain och kommer att finnas tillgängliga i EVM-kompatibla nätverk. Utvecklaren sa fler funktioner och integrationer kommer att implementeras:

Skapar en one-stop shop för projekt för att skapa incitament för AMM LP-leverantörer och Kashi LP-leverantörer. Miso kommer att driva detta ännu längre, och vi föreställer oss att Sushi tillhandahåller infrastruktur för nya projekt som kommer snabbt på marknaden.

SUSHI handlas till $ 12,41 med en korrigering på 10,5% i det dagliga diagrammet. I vecko- och månadsdiagrammet har SUSHI 12,4% respektive 38,9% förluster.

Sushiswap SUSHI
SUSHI har korrigerat i det dagliga diagrammet. Källa: SUSHIUSDT Tradingview

Source link

Related posts

Norges fjärde rikaste man investerar i en Crypto Mining ASIC-tillverkare – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide

NFT är en av de största sakerna i Blockchain-världen, men vad är de?

Bitcoinguide

Crypto Markets Rebound, Bitcoin Price Consolidates, BTC Dominance Levels Sink – Markets and Prices Bitcoin News

Bitcoinguide