Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Hur Stellars tillväxt under första kvartalet 21 kan främja ytterligare antagande


Stellar Development Foundation (SDF) har publicerat sin första kvartalsrapport. I ett officiellt inlägg upprepade SDF vikten av dess viktigaste strategiska pelare kring Stellars blockchain: användbarhet, förtroende, adoption och hållbara användningsfall.

Under de senaste månaderna har Stellars ekosystem börjat växa utöver denna vision enligt SDF. Uppgifterna från rapporten visar att plattformen har sett en årlig ökning av sina totala konton på 11%.

Det totala antalet åtgärder som behandlats i nätverket har ökat med 100%. På samma sätt har betalningarna ökat och 160% med en ökning av “relevanta tillgångar” med 84% med ett 29x antal transaktionsvolymer på nätet med dem, enligt rapporten.

Därför registrerade Stellar Network ett växande antal “riktiga finansiella instrument” med sin plattform som en lösning. Dessa tillgångar är bundna till fiatvaluta eller aktier på den traditionella marknaden.

Stellar möjliggör bull-run på kryptomarknaden

Dessutom lyckades Stellar Development Foundation investera totalt 6,5 miljoner dollar i företag som Wyre, Cowrie Integrated System och DSTOQ via Enterprise Fund. Varje nytt samarbete placerar Stellar närmare för att konsolidera sin pelare och det är ett nytt steg mot vanlig adoption.

SDF: s marknadsföringsteam utvecklade en ny fallstudie med DSTOQ, Stellars senaste Enterprise Fund-mottagare. Denna fallstudie belyser DSTOQs senaste affärsresultat och innehåller flera kunder som talar om hur DSTOQ ger dem möjlighet att uppnå ekonomisk frihet.

SDF och Circles partnerskap för att lansera stablecoin USD Coin (USDC) på Stellar markerade en viktig milstolpe för denna blockchain. Som konsortium CENTER, den organisation som skapats av Circle och Coinbase för att stödja USDC, försöker vara mer oberoende från Ethereum, tog Stellar en nyckelroll.

(…) Koppla ihop världens snabbast växande USD-stablecoin med världens snabbast rörliga nätverk. Företag och enskilda användare kan nu utnyttja USDC samtidigt som de utnyttjar Stellars låga kostnader, hastighet och säkerhetsfunktioner.

Som framgår av de senaste uppgifterna från Glassnode, är stablecoins och deras ökning av marknadsvärde uppenbarligen korrelerade med kryptovalutans prestanda. Ju mer efterfrågan på dessa tillgångar, desto fler institutioner och detaljhandelsinvesterare behöver dem för att komma in på marknaden, se nedan.

Stellar Lumens XLM
Källa: Glassnode

XLM handlas till 0,60 USD med en korrigering på 8,6% i det dagliga diagrammet. I veckodiagrammet och månatstabellen har XLM goda resultat med 12,2% respektive 53% vinst.

Stellar XLM
XLM med måttliga förluster i 24-timmarsdiagrammet. Källa: XLMUSDT TradingviewSource link

Related posts

MTI VD och hustru utfärdat med provisorisk sekwestreringsbeslut av Sydafrikas högsta domstol – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide

En grupp kryptoförespråkare brände ett original Banksy ‘Morons’ -tryck och gjorde det till en NFT – Blockchain Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoins marknadsdominans glider till 50%, medan Ethereums värdering stiger högre – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide