Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Hur Litecoin gick upp efter falsk ommärkning till Bitcoin Lite


Aprils Fools var nästan över, men det fanns fortfarande ett skämt i kryptorummet. Litecoin-skaparen Charlie Lee gjorde ett falskt tillkännagivande via Twitter och hävdade att Litecoin skulle omvandlas till BitcoinLite, “som Satoshi Nakamoto avsåg.”

Lee publicerade en version av Bitcoins vitbok med bokstäverna LITE och en länk till Litecoin Foundations officiella webbplats som döptes om till BitcoinLite Foundation. På hemsidan står ”Precis som Bitcoin. Men “Lite’er!”, Och tillade att Bitcoinlite är “4 gånger mer skalbar än Bitcoin” med högre transaktionsavgifter och en tillgång på endast 84 miljoner mynt. Det erbjöd till och med användarna en BitcoinLite-plånbok. Webbplatsen innehöll följande meddelande:

Efter flera hårda, intensiva fram och tillbaka diskussioner inom Litecoin-communityn, beslutades att Litecoin skulle genomgå en föryngrande marknadsföringskampanj – Litecoin kommer att ompröva sig till “BitcoinLite”.

Anledningen till omprövningen var en förmodad möjlighet att fånga nya investerare “förvirrade” av de olika gafflarna i BTC (Bitcoin Cash, Bitcoin SV, Bitcoin Gold). Dessa investerare tror att var och en av dessa versioner är den ”riktiga BTC”. Därför kan “Bitcoinlite Foundation” få nya följare som “vi hade tidigare saknat”.

Sidan beskriver en falsk färdplan som börjar med “övertagandet” av Bitcoin-domänen och ändrar informationen relaterad till denna kryptovaluta till BitcoinLite-information. Publikationen gör emellertid några ”sanna” observationer om Litecoin och lyfter fram några av dess funktioner i vad vissa medlemmar i kryptosamhället senare kallade ett reklamstunt. Webbplatsen hävdade:

Gemenskapsdonationer kommer att uppskattas mycket för att hjälpa till att uppnå denna uppgift, eftersom Litecoin tyvärr inte hade en ICO-lansering för att hjälpa till med att betala för allt (…). Det har varit en vild tur att komma hit, men vi är så glada att vi äntligen har nått den här punkten (…) 1 april markerar början på ett nytt, helt nytt kvartal och hittills börjar vi det med en spark.

LTC ökar

Efter Charlie Lees falska tillkännagivande gick LTC på en 5,3% -rally i skrivande stund och är ett av de bästa vinsterna i 24-timmarsdiagrammet efter Filecoin (27%) och UNI (6,3%). LTC handlar och $ 203 med 14,9% vinster under den senaste veckan.

LTC på en rally i 24-timmarsdiagrammet. Källa: LTCUSDT Tradingview

Nyligen slutfördes MimbleWimble via utökad blockkod av ledande utvecklare David Burkett. Protokollet är avsett att ge ytterligare integritets- och skalbarhetsfunktioner till blockchain. Men LTC: s pris har inte gynnats av nyheterna.

Source link

Related posts

Hur Bitcoin kommer att bli ett “rapportkort” på regeringen

Bitcoinguide

Nyckel XRP teknisk indikator håller inte med parabolprisrallyt

Bitcoinguide

PARSIQ: s IQ-protokoll lanseras och driver framtidens Tokenized-SaaS ekosystem – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide