Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Hur Filecoin ökar med 50% på en vecka och kan ta mer vinster


Efter en vecka med betydande vinster utvecklas Filecoin (FIL) till att bli en av månadens största intjänade kryptokurvor. Journalisten Colin Wu har spelade in ökat intresse för kryptovalutan och dess fildelningsplattform:

Filecoin överträffade $ 100, vilket gynnade ett stort antal kinesiska gruvarbetare och investerare. Orsaker: den första investerartoken kommer att släppas över, Coinbase lanserade nya lagringstoken, det dubbla gruvprovet för Filecoin och LPT startade, samarbetet mellan Filecoin och LINK, etc. (…) Många kinesiska fonder går in i denna bransch.

Gråskala tillkännagivande och Chainlink partnerskap

Med en årsavgift på 2,5% och 1,3 miljoner dollar i förvaltat kapital tillkännagav värdepappersföretaget Grayscale sitt Filecoin-baserade förtroende. Företagets produkt kommer att innehålla 16 000 utestående aktier som är värda 0,99 FIL per aktie.

Ett annat tillkännagivande kring Filecoin som har påverkat priset positivt konsoliderades med Chainlink. Samarbetet gör det möjligt för Filecoins integration med Chainlinks orakeltjänst att bilda “en dubbelriktad anslutning”:

Som ett resultat kommer smarta kontraktsutvecklare att ha en fullständig Web 3.0-infrastrukturstapel inklusive blockkedjor för kedjelogik och tillståndsändringar, Chainlink-orakler för kommunikation och beräkning utanför kedjan och Filecoin för decentraliserad lagrings- och datalösningar.

I Grayscales senaste rapport rapporterade företaget 40,3 miljarder dollar i förvaltade tillgångar. Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) fortsätter som den största produkten med 34 miljarder dollar av den totala, följt av Grayscale Ethereum Trust (GETH) med 5 miljarder dollar.

Filecoin har lyckats göra betydande vinster, som nämnts, under den senaste veckan med en 27-procentig ökning för att nå en heltidshöjd på 115 USD. På vecko- och månadsdiagrammen visar FIL vinster på 177,1% respektive 229%.

Filecoin FIL
Filecoin med stark fart uppåt. Källa: FILEUSDT Tradingview

Partnerskap som har slogs samman på Filecoins plattform har gett det fart att trotsa nedåtgående trend som påverkar Bitcoins pris negativt. Investerarnas förtroende för Kina och mer köppress från Grayscales produkt kan fortsätta att pressa FILs pris till nya toppar.

Source link

Related posts

Uniswap UNI går in på topp 10, varför det snart kan testa $ 42

Bitcoinguide

Massiva 70 MW Bitcoin Mining Rig skickas till Ryssland – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide

Varför Litecoin är redo att studsa mot Bitcoin

Bitcoinguide