Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Hur får man gratisbestånd i Orca?


Vill du investera? Självklart gör du det; annars, varför skulle du läsa detta? Är du rädd för att investera? Möjligen, ja; annars, varför skulle du läsa detta? Okej, vi erbjuder inte en psykoterapitjänst för att lindra din rädsla, men vi erbjuder det näst bästa: gratis aktier. Den här guiden handlar om hur du får dem.

  • Öppna Orca-appen och skriv in ditt lösenord och gå sedan till din profil (ikonen för liten person där nere).

späckhuggare

  • Se till att du har minst 50 £ i din kontoinsättning. Detta är bara ett villkor för att få gratis aktier. Du kan fortfarande investera det saldot i vad du vill.

späckhuggare

  • Investera i minst 3 aktier. Inte en stor sak om du vet hur man väljer vad man ska investera i.
  • Gå tillbaka till din profil och välj “Gratis aktier”. Du ser din återkod och QR-kod, som du kan dela på sociala medier, i sociala nätverk och budbärare etc.

späckhuggare

  • Nu uppmuntra dina vänner att använda din refkod för att registrera sig hos Orca, skapa ett konto, sätta in £ 50 och investera i tre aktier de älskar. Snart får du dina gratisaktier. Varje gång du får en gratis delning meddelar vi dig med ett bubblande lila meddelande som detta och säger “Få ditt gratis lager”. Knacka på den.

späckhuggare

  • När du trycker på “Få ditt gratis lager” … ja, du får ditt gratis lager. Ett fönster som det här kommer att berätta vilken lager du har. Du kommer också att kunna övervaka den på startskärmen. Trevligt, va?

späckhuggare

Att få det på riktigt

Att få Orcas fria aktier är bra och bra – det vet vi – men det är i grund och botten bara för att ge dig en smak av investering. Men var inte rädd för att gå längre. Det finns många investeringsmöjligheter där ute, och Orca är fortfarande vid din sida. Så gå in och låt oss göra det!

Ladda ner appen

Ansvarsfriskrivning: Innehållet i denna artikel är sponsrad och representerar inte åsikterna från Finance Magnates.

Source link

Related posts

Iván Marchena ansluter sig till ARUM Trade som operationschef

Bitcoinguide

Oracle-lösningen Umbrella Network lanserar framgångsrik IDO på Polkastarter »CryptoNinjas

Bitcoinguide

FX-mäklare övergår till FXCubic, och vi täcker anledningarna till varför!

Bitcoinguide