Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Hur fantastiskt gör DeFi-utrymmet mer vänligt


Fantom, en relativt ny plattform inom blockchain-branschen, har gjort rubriker nyligen på grund av den senaste tidens stigande pris och revolutionerande nätverkshastighet och prestanda.

Plattformen har onekligen fått dragkraft och utbrett stöd sedan lanseringen av deras senaste uppgraderingssats för att förbättra transaktionshastigheter som redan var oöverträffade av sina konkurrenter. Något som har hjälpt denna plattform att få fart är mängden ansträngning de har lagt för att samla feedback om aktuell populär blockchain-teknik från användare och andra plattformsprojekt, se var dessa plattformar kan komma att bli korta och förbättra där de kan.

Nedan går vi igenom några av de ansträngningar som Fantom gör för att förbättra DeFi-utrymmet.

Åtgärda ekonomiska spärrar

En viktig faktor som avskräcker människor från att engagera sig i kryptovalutafältet kan vara ekonomiska hinder. Människor ser ofta de högre transaktionsavgifterna som ett avskräckande sätt att använda tekniken. Detsamma kan ses i de vanliga teman i media med artiklar som pekar på orimliga transaktionsavgifter i Bitcoin- och Ethereum-nätverket. Blockchain-entusiaster delar tron ​​på att transaktionsavgifter alltmer blir ett spärr för potentiella användare att börja använda blockchain.

Det är ingen hemlighet att vissa toppfrågor på sökmotorer relaterade till kryptovaluta är “varför är kryptotransaktionsavgifter så höga?”, “Varför är Ethereum-avgifter så höga?” och så vidare. Människor går inte med i rymden, helt enkelt för att de inte har råd att betala de priser som för närvarande är fastställda för transaktioner; vilket saktar ner tillväxten på fältet.

Men Fantom har gjort rundor nyligen genom att vara en plattform som tog itu med dessa utmaningar genom att vara värd för de lägsta transaktionsavgifterna som finns tillgängliga i kryptovalutautrymmet, med överföringar som bara kostar en bråkdel av en cent. De hanterar tid och effektivitet samtidigt som avgiften hålls låg genom en aBFT-konsensusmekanism som möjliggör effektiva, billiga transaktioner. Dessa ansträngningar för att hålla priserna låga utan att kompromissa med prestanda är för att säkerställa att anslutning till kryptovalutautrymmet är tillgänglig för en bredare allmänhet.

Inspirera andra projekt att följa efter

Diversifiering är nyckeln till tillväxt för alla marknadsförare, och Fantom Foundation är stolt över att bryta ner de hinder som nuvarande decentraliserade utlåningsprotokoll kan stå inför med blockkedjorna som de arbetar med. Sushiswap, Curve, CREAM och fler väljer Fantom att distribuera till på grund av Fantoms beprövade rekord för bra prestanda och skalbarhet som en lager-1 blockchain.

Eftersom Fantom är EVM-kompatibelt kan Ethereum-användare enkelt komma åt Fantom och använda samma adress som de skulle ha på Ethereum. Alla projekt byggda på Ethereum kan enkelt och snabbt distribueras till Fantom. Huvudskillnaden är att på Fantom står dessa projekt inte inför de höga transaktionsavgifterna eller de alltför mättade, låga nätverkshastigheterna som är associerade med Ethereum.

Att bygga allmänhetens medvetenhet om blockchain-teknik

Genom sponsringsinsatser som leds av Quantum FinTech Group från Abu Dhabi som gemensam sponsor är Fantom en nuvarande sponsor för Scuderia AlphaTauri-föraren Pierre Gasly under tävlingssäsongen 2021. Denna sponsoravtal har rapporterats av framstående publikationer som Forbes, Entrepreneur och mer. Enligt Statista var Formel 1: s globala publik 2020 433 miljoner tittare. Graden av utbredd exponering som sponsringen får inte bara Fantom utan blockkedjor i allmänhet är absolut monumental för DeFi-rymden. Detta är viktigt för Fantoms uppdrag att locka nya användare till blockchain i allmänhet.

Genom att bryta ner hinder för åtkomst som vanligtvis hindrar användare från att använda blockchain och öka medvetenheten om blockchain-teknik, hjälper Fantom att få massor av nya användare till kryptovalutasamhället samtidigt som den förbättrar den befintliga tekniken i rymden. Fantom hjälper till att leverera både nuvarande och framtida blockchain-användare till en “mer ansluten och effektiv framtid” som noteras på deras webbplats genom att leverera sina mål som företag.

Det finns ingen bättre tid att engagera sig i detta ledande företag för den digitala revolutionen.Source link

Related posts

Tokenized Jack Dorsey Tweet säljer för 2,9 miljoner dollar, medel från NFT-auktion skickas till välgörenhet – Blockchain Bitcoin News

Bitcoinguide

Berkshire Hathaway’s Charlie Munger hittar Bitcoin ‘motbjudande och i motsats till civilisationens intresse’ – Featured Bitcoin News

Bitcoinguide

Ternoa Blockchain (CAPS) avslöjar SecretNFT, dess NFT-plattform – Sponsrade Bitcoin News

Bitcoinguide