Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Hur Elon Musk är svaret på Bitcoin Energy FUD


Bitcoin är ständigt föremål för kontroverser och tar fram kunskaper, skeptiker och kritiker av alla slag och av olika domäner. Ekonomer kallar det en bubbla, investerare kallar det råttgift och miljöaktivister hävdar att det långsamt dödar planeten.

Energy FUD är ett enkelt mål för kryptovalutan på grund av den komplicerade, arbetssäkra konsensusalgoritmen som kräver kraft för att fungera, men enligt en relativt ny siffra i Bitcoin-investering ligger svaret på att skingra energin FUD i Elon Musk. Men varför?

Bitcoin Network energiförbrukning Conundrum

När Bitcoin först introducerades för mer än tio år sedan av Satoshi Nakamoto, fanns inget annat som det fanns i världen. Idag finns tusentals kryptokurvor baserade på någon form av den ursprungliga blockchain-tekniken som lanserades med Bitcoin-nätverket.

För att lösa problemet med dubbla utgifter som plågar tidigare försök att tjäna digitala kontanter och för att hålla nätverket i sig och dess tillgångar decentraliserade – vilket betyder att kunna fungera utan en tredje parts mellanhand som en bank – lade Satoshi till ett bevis på arbetets samförstånd mekanism.

Relaterad läsning | Detta Bitcoin-mått säger att Bull Market kanske snart är över

Gruvdrift är den intensiva processen att omvandla energi till den datorkraft som krävs för att hålla systemet i drift. Ju större Bitcoin-nätverket växer, desto mer datorkraft och därför krävs energi för att hålla det kvar.

Nätverket förbrukar nu mer energi än små länder som Schweiz och Argentina, och när det expanderar kommer också efterfrågan på energi att öka. Den senaste tillväxten av Bitcoin-antagandet nästan över natten har miljöaktivister larmat, men det är inte alls så illa som det verkar.

Faktum är att en VD kan vara svaret på FUD-energin en gång för alla.

bitcoin energy fud Elon musk

This retest could be a once-in-a-lifetime opportunity to get in before it is too late | Source: BTCUSD on TradingView.com

Kommer att spara krypto: Hur Elon Musk är svaret på energi FUD

Elon Musk har nu blivit synonymt med krypto, oavsett om han menade det eller inte. I flera år har Tesla och Space X VD uttalat sig på Twitter om Bitcoin och Dogecoin, till och med fräckt märkt som “VD för Dogecoin”

Musk’s Tesla avslöjade nyligen ett betydande BTC-köp och lade det gröna fokuserade företaget till de många som nu innehar kryptovalutan som en del av deras företags skattestrategi.

Relativ nykomling till Bitcoin-rymden, men den tunga hitteren, Anthony Scaramucci, säger att Musk är bäst att komma tillbaka till några påståenden angående den pågående energifud kring kryptosektorn.

Relaterad läsning | Efter Bitcoin “Återställ” är det “Off To The Races Again”

Hävdar Scaramucci att ”ingen levande person har gjort mer för att skydda planeten mot klimatförändringar” än Musk, och tanken att han skulle stödja något som är så skadligt för miljön är ”absurt”.

Istället säger han att Musk ser framtiden i en annan syn och förstår att förnybara energier kommer att ersätta de nuvarande miljöskadliga gruvprocesserna som håller Bitcoin igång och kommer att omvandla den förnybara energin till monetärt värde med potential att demonetisera guld, konst, aktier och nästan allt annat.

Featured image from Deposit Photos, Charts from TradingView.com

Source link

Related posts

SafeMoon kraschar tillbaka till verkligheten efter kosmisk hype-storm

Bitcoinguide

Första någonsin Community-Minted NFT lockar köpare med ett tidigt bud på 7 ETH – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Sydafrikanska kvinnor förlorar pengar till Crypto Scammer som övertygade dem om att Botswana Pula-mynt är bitcoins – Featured Bitcoin News

Bitcoinguide