Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Hur den VeChain-baserade E-HCert-appen kommer att mildra Covid-19


En lösning baserad på VeChain kommer att hjälpa människor på Cypern att bekämpa Covid-19. Digital Transformation Consultant på Mediterranean Hospital på Cypern, Chris Pana, meddelade lanseringen av den nya E-HCert-appen.

Byggd som en del av ett partnerskap med i-Dante, ett företag som är specialiserat på läkemedels- och sjukvårdslösningar, kommer appen att fungera som ett ”elektroniskt test” som gör det möjligt för en användare att validera laboratorieresultat som bekräftar att han är Covid-19-fri.

Den information som samlas in av appen kommer att garanteras av blockchain VeChainThor och överförs från och till Medelhavssjukhuset på Cypern. Därför har E-HCert-appen implementerats som digitalt bevis. Pana sa:

Jag är stolt över att meddela att den nya E-HCert-appen finns live på Medelhavssjukhuset på Cypern. Under de senaste två veckorna har mer än 500 personer fått sina laboratorietester och Covid-19-resultat på sin app!

Uppgifter från VeChain Foundation visar att 100 personer vaccinerades på sjukhuset. E-HCert-appen lagrar deras information på VeChain-plattformen. Här förblir den tillgänglig för alla användare när som helst. VeChain Foundation Lagt till:

De första 100 COVID-19-vaccinationsposterna för medicinsk personal vid Medelhavssjukhuset på Cypern lagras nu säkert i VeChains offentliga blockchain. Med den här tekniken är govs och individer säkra på kvaliteten och giltigheten av resultaten.

VeChain och dess unika lösning

I en intervju med portalen InBusiness News Ecosystem Manager på VeChain kallade Dimitris Neocleous E-HCert-appen till en av världens första lösningar som använder en offentlig blockchain för att bekämpa Covid-19. Dessutom är appen General Data Protection Regulation (GDPR) kompatibel.

Det här är VeChain och i-Dantes 4th lösning i distributionsfasen, enligt InBusiness. E-HCert utvecklades på mindre än ett år med hjälp av en dedikerad personal av ingenjörer och “en sund tillgång på resurser”. E-HCert verkar ovanpå en E-NHL, en app som är utformad för att hålla register över medicinska institutioner. Neocleous tillade följande medan talande om appen:

Du ser blockchain-transaktions-ID här och tidsstämpeln här; när dessa två informationsstycken är anpassade, verifieras den. Vi arbetar också med de företag som tillhandahåller standarder och dessutom granskas lösningen innan den levereras till våra kunder.

I skrivande stund handlas VET till 0,19 USD med 3,5 förluster i det dagliga diagrammet. I veckodiagrammet ligger korrigeringarna på 23,4% med viktiga vinster i 30-dagarsdiagrammet med 119,3% vinst.

VeChain VET VETUSDT
VET med små förluster i det dagliga diagrammet. Källa: VETUSDT Tradingview

Source link

Related posts

Veteran Fund Manager klandrar Bitcoin för massiva guld ETF-utflöden

Bitcoinguide

Soros Fund, New York Life, Morgan Stanley Bland investerare på $ 200 miljoner i Bitcoin Investment Firm – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide

Cardano (ADA) Death Cross stavar bekymmer trots bullish “Mary” gaffel

Bitcoinguide