Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Hur Decentraland erbjuder vinster med digitala fastigheter


Efter en ökning med 20,3% under det senaste dygnet, 314,7% på en månad och 4336,6% på ett år är det obestridligt att Decentraland (MANA) är i en bull-run med stor sannolikhet att förlänga. En förlängning av NFT-vurm, denna plattform tillämpar en liknande strategi, men på digitala fastigheter.

Baserat på Ethereum blockchain tillåter Decentraland användare att köpa, handla och bygga appar eller digitala paket. Därigenom förvärvar de ett digitalt utrymme under den icke-fungibla ERC-721-standarden, köpt med MANA, en symbol som använder ERC-20-standarden.

Priserna per paket i Decentraland har ökat massivt under det senaste året. Påskyndat av sammanflödet av två faktorer – inneslutning på grund av Covid-19-pandemin och antagandet av nya generationer – har en virtuell mark på plattformen tredubblats i pris på mindre än 12 månader.

För att utnyttja expansionen inom denna sektor kommer fastighetsföretaget Republic Real Estate att lansera fonden “Realm” för att konvertera tomter på Decentraland och liknande plattformar till hotell, reklamplatser och mer. Chefen för detta företag, Janine Yorio, jämförde nuvarande Decentraland-investerare med markägare på Manhattan från 1700-talet. Yorio sa:

Det finns massiv tillväxt framåt och nu är det dags att komma in på bottenvåningen (…). Verkliga fastigheter är mycket osäkra nu. Bostadspriserna är höga. Under tiden är kontoren tomma, hotellen är tomma. Detta känns isolerat från många av de verkliga riskerna.

Hur tjänar jag pengar med Decentraland?

Om de olika möjligheterna för investerare att dra nytta av dessa digitala fastigheter förklarade Yorio i en intervju att Decentraland kan vara en del av en framtida miljardindustri. Republikens regissör Lagt till:

Företag börjar annonsera för dem (användare) var de är. Virtuell fastighet är vägen för dessa företag att köpa marken, pixlarna, paketen, inuti dessa spel. Lägg upp annonser, sätt upp butiker, placera samhällen där inne där de kan marknadsföra direkt till kunden.

Kort sagt, investerare kan tjäna pengar genom att dra nytta av prisökningen på grund av efterfrågan på dessa digitala fastigheter, hyra paket eller sälja reklamplats. Yorio tillade:

Mark i Decentraland sålde för cirka 500 dollar per paket 2019, idag handlas samma paket för cirka 7 800 dollar. Så strikt ur en kapitalvärdes synpunkt ser vi en mer än 10x avkastning på under två år (…). Det finns verkligen inget slut på de saker du kan göra.

I skrivande stund handlas MANA till 1,06 USD. I 24-timmarsdiagrammet visar token viktiga vinster med 20,6%, som nämnts ovan. MANA nådde en böjningspunkt när den återvände $ 1,00-området, direkt efter att värdepappersföretaget Grayscale lanserade sin Trust baserat på denna token.

Decentraland MANA Ethereum ETH
MANA med viktiga vinster över hela linjen. Källa: MANAUSDT Tradingview

Source link

Related posts

Försäkrad ekonomi tar ytterligare ett steg närmare att bli den främsta decentraliserade risktäckningsplattformen

Bitcoinguide

Colombianskt kryptovalutaprojekt Kmuschicoin får popularitet när antagandet i lokala butiker växer – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide

Binance avbryter uttag av Ethereum och ERC-20-token innan kursen snabbt går tillbaka – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide