Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Hur de du älskar mest vill se Bitcoin misslyckas – Bitcoin-nyheter presenteras


Vissa människor kommer aldrig att tro på bitcoin och den kryptovalutaekonomi som Satoshis uppfinning har skapat. Många kryptovaluta-troende är bekanta med de vanliga kennlarna och ekonomer som hävdar att bitcoin kommer att gå till noll, men ofta är det de som de bryr sig mest om som hoppas kunna se bitcoin misslyckas. På onsdag kväll på Reddit sa en bitcoiner att hans far skrattade honom på grund av bitcoin.

Bitcoin och nära och kära: Varför väntar familj och vänner på att säga ‘Jag sa till dig så?’

Det är förståeligt att bitcoin (BTC) och resten av kryptomynt som finns kan vara svårt att begreppsmässigt för någon som just hört talas om tekniken. Crypto-fans är också ganska vana vid att de ekonomiska aktörerna i status quo och myndigheter talar ner på decentraliserade kryptotillgångar. Men många diskuterar inte hur vänner och familjemedlemmar får dem att känna sig när de kritiserar bitcoin, blir avundsjuk på tillgångens värdestegring och vill till och med att den ska misslyckas så att de kan säga “Jag sa till dig.”

Det är mycket troligt att många bitcoin-entusiaster har människor nära dem som har uttryckt denna åsikt och aldrig kommer att ta kryptotillgången på allvar.

Fader skrattar av Sons ekonomiska förhoppningar: Hur de du älskar mest vill se Bitcoin misslyckas
Ibland är det våra närmaste familjemedlemmar eller vänner som avskräcker oss mest när det gäller bitcoin och kryptokonomin.

Den 31 mars sa en Reddit-användare som heter “einemnes” att hans egen far nyligen skrattade honom på grund av bitcoin. ”Idag försökte jag förklara för min [70-year-old] far om varför detta är en bra investering på lång sikt, ”skrev han. ”Han tittade på mig och skrattade. I grund och botten tror han att han är mycket erfaren eftersom han har sett många pyramidscheman och han vet att jag kommer att förlora allt. Jag svarade att detta inte alls är fallet, men han insisterade, förklarade sonen. Han sa att hans far kanske hade rätt och att han kände sig nere över situationen.

Redditor fortsatte:

Jag sa till honom att jag har lite att förlora och mycket att vinna, och att det kanske och bara kanske en dag är tillräckligt värt för mig att bygga ett hus, vilket är min dröm. Han skrattade hårdare och det störde mig för jag vill verkligen åstadkomma den här drömmen oavsett vad och jag kände mig verkligen avskräckt över att se min egen far skratta åt mina ekonomiska förhoppningar.

Goda råd: ‘De flesta kan inte känna igen framtiden förrän den är nu’

Einemnes sa vidare att han inte tycker att bitcoin (BTC) att nå $ 175 000 per enhet är omöjligt. Han sa att han vet att det är ett högt prismål men samtalet med sin far har fått honom att känna sig nere. “Jag vill inte ha Lambos, som ni ofta skämtar,” betonade han. ”Jag skulle bara vilja ha ett trevligt hem som jag anser vara ett ödmjukt syfte. Hur osannolikt är det att det händer? ” Många besökare av tråden svarade på honom och en skrev “detta behöver mer uppmärksamhet” eftersom bitcoinare kan relatera till sina folk eller goda vänner som skrattar dem.

Medan det fanns några Lambo-pojkar som nämnde att han inte borde bry sig “vad någon boomer tycker”, gav en hel del andra sonen några goda råd. ”De flesta är villkorade för att inte känna igen framtiden förrän den är nu,” förklarade en annan person. ”Håll inte mänsklig natur mot honom, men mår definitivt inte illa med dig själv. Inse att du kommer ljusår framåt i diskussionen om du erkänner den otroliga risken, men att du anser att slutspelet låter om det är allmänt antaget. Lämna det så, tillade Redditor.

Det är svårt att förklara för vänner och familjemedlemmar om bitcoin och den digitala valutaekonomin, men det är ännu svårare när dessa nära och kära tvivlar på dig. Einemnes Reddit-tråd var full av kommentarer, eftersom människor kan relatera till familjemedlemmar som kastar skugga på kryptotillgångar. Med tiden kan de se att tekniken inte verkar gå någonstans och idag skulle de troligen vara överens om att bara dårar tror att kryptoekonomin bara är en modefluga. Det finns gott om kennlar som hånar vår kärlek till bitcoin och tekniken och tyvärr är det ibland de som är närmast oss.

Vad tycker du om historien om att pappan skrattade åt sin son om bitcoin? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

rådgivning, Bitcoin, Bitcoin (BTC), BTC, Crypto, Cryptocurrency, Pappa, Dotter, ekonomer, slutspel, Ekonomiska förhoppningar, Vänner, investering, Investeringsråd, Lambo Boys, älskade, mamma, MSM-rapporter, Pundits, Reddit Post, Son

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Jax.Networks uppdrag – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Solana krossar motstånd når ATH, varför det kan gå högre

Bitcoinguide

Ethereum rally över $ 1700, varför ETH snart kan testa $ 1800

Bitcoinguide