Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Hur Coinbase, Square och Fidelity stöder Bitcoin


För att bidra till Bitcoin och kryptoreglering har fyra framstående partners bildat Crypto Council for Innovation (CCI). Skapat av värdepappersföretaget Paradigm, kryptobörsen Coinbase, betalningsprocessor Square och värdepappersföretaget Fidelity Digital Assets.

Initiativet syftar till att bedriva lobbyverksamhet på uppdrag av kryptovalutaindustrin, genomföra forskning och utröna fördelarna med denna tillgångsklass samt dess underliggande teknik för samhället. I ett inlägg via sitt Twitter-handtag hävdade Crypto Council for Innovation:

Vi kommer att tillhandahålla användbar information – och skingra felaktig information – för beslutsfattare, tillsynsmyndigheter och medborgare runt om i världen. Vi vill alla ha samma sak från tekniken: att skapa bättre liv för människor. Vägen till att göra det är banad med högkvalitativ information.

Ursprungligen kommer organisationen att fokusera på tre nyckelområden, utpekade för deras potential att ”förändra människors liv och försörjning” till det bättre. Först kommer Crypto Council for Innovation att försöka bidra till att stärka ekonomin och skapa fler jobb.

Dessutom syftar initiativet till att skapa ett mer “tillgängligt och inkluderande” finansiellt system. Slutligen kommer organisationen att försöka förbättra integriteten och säkerheten för alla individer.

På sin webbplats anger ICC att omfattningen av samarbetet är globalt. Bland andra uppgifter sa organisationen att de kommer att dela data om kryptovalutor för att motverka ”felinformation”.

Parallellt kommer de att söka stöd från regeringar och institutioner runt om i världen för att “uppmuntra ansvarsfull kryptoreglering”. I ett efterföljande inlägg uttalade CCI:

Denna potential, som krypto i sig, överskrider gränser. Det finns ingen stat för rik, region för fattig, by för avlägsen för att dra nytta av krypto. Det är därför vårt omfång är globalt. Oavsett var du är är våra dörrar öppna. Gå med för att låsa upp löftet om krypto!

Bitcoins leveranskris djupast

I skrivande stund handlas Bitcoin till 58 189 dollar med sidorörelse under de senaste 24 timmarna. På veckodiagrammet har BTC 0,9% vinster och 18,7% i 30-dagarsdiagrammet.

Bitcoin BTC
BTC går i sidled i 24-timmarsdiagrammet. Källa: BTCUSD Tradingview

BTC släpar efter andra altcoins i topp 10 efter marknadsvärde, priset verkar sitta fast ovanför $ 60.000. BTC: s utbud på börser minskar dock.

Data från Glassnode indikerar att över 15 680 BTC har dragits tillbaka från huvudbörser den senaste dagen. Som visas av analytikern William Clemente har 23 970 BTC lämnat från handelsplattformar den senaste veckan och 568 618 BTC under det senaste året.

Analytikern hävdar att BTC: s utflöden från börser och Bitcoin-gruvarbetare som ökar deras köptryck på kryptovalutan kommer att bidra till dess prisuppskattning.

Source link

Related posts

YIELD App lanserar Ethereum Fund, ger användare upp till 20% APY – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Hur prisskillnader kan förutse ytterligare vinster – Ekonomi Bitcoin News

Bitcoinguide

Att sälja oregistrerade värdepapper är ett smink

Bitcoinguide