Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Hur Chainlinks (LINK) 18% -rally kunde vara bara början


Trots en liten tillbakagång i Bitcoin- och Ethereum-priser är Chainlink fortfarande starkt. Med en 22% -rally den senaste veckan och 4,1% på det dagliga diagrammet, står LINK som en av de största vinnarna i topp 10 och handlas till $ 33,07 i skrivande stund.

Chainlink LINK LINKUSDT
LINK på en hausseartad trend i 24-timmarsdiagrammet. Källa: LINKUSDT Tradingview

Ur handlarnas perspektiv är LINKs prisstruktur mycket hausseartad. Efter en rörelse i sidled under de senaste veckorna har kryptovalutan lyckats bryta ett stort motståndshinder på 32 dollar.

Handlare Michaël van de Poppe anges att LINK har bottnat i LINK / BTC-handelsparet. För att stärka avhandlingen att LINKs vinster kommer att utvidgas ytterligare, satte näringsidkaren stöd på 0,0004 sats och en möjlig ökning med 253% till 0,0017 sats om LINK bryter igenom dess högre motståndsnivåer.

Chainlink LINK LINKUSDT
Källa: Michaël van de Poppe

På LINK / BTC-paret handlar ”Jon” sa:

Officiellt bröt ut från den massiva nedåtgående linjen från augusti. Linjer från den tidigare uptrend-korridoren kan ge viktiga nivåer på detta steg uppåt. 5 del Elliot impulsvåg till ATH skulle vara roligt scenario.

Chainlink potential att utöka sitt rally

Det verkar som att början på LINKs hausseartade momentum härrör från dess inkludering i Grayscales produktsvit. För några timmar sedan tillkännagav företaget LINKs införande i Digital Large Cap Fund.

Av de nyligen tillagda kryptovalutorna (MANA, LIV, BAT, FIL) sa Grayscale att LINK är den enda som är kvalificerad att vara en del av den här produkten. Dess roll är att ge investerare en strategi för att tjäna passiva belöningar genom att få exponering för 70% av sin kryptovalutakorg.

Som ett resultat av att vara en del av Grayscales produkter har efterfrågan på LINK ökat. Denna trend kan fortsätta på grund av utbyggnaden av Chainlink: s partnerskap.

Under den senaste månaden har Chainlinks orakeltjänster integrerats i Polkadots parachain-ekosystem som kan drivas med Substrates nätverk. Chainlink har också integrerats av några av de mest framträdande DeFi-protokollen på Ethereum.

Det senaste partnerskapet cementerades med en decentraliserad handelsplattform dYdx, med stöd av a16z och Three Arrows Capital. Även inom NFT-sektorn har Chainlink utnyttjats för att möjliggöra tokenisering av “Ether Cards” som präglats efter att vissa händelser inträffar i den “verkliga världen”:

Chainlink’s flera olika oracle-användningsfall och interoperabilitet verkar vara beredda att fortsätta öka LINK-köptrycket.

RookieXBT rekommenderade att hålla ett öga på andra oracle-tjänster baserade på BAND och TRB. Med en växande DeFi-sektor, vars totala värde låst överstiger 50 miljarder dollar, kunde dessa tjänster se en betydande tillväxt i adoption.

Source link

Related posts

Morgan Stanley Eyes Bitcoin Exchange Acquisition After Crypto Rallies 1500%

Bitcoinguide

Uniswap Airdop Value når $ 13 000 för dem som inte sålde tidigt

Bitcoinguide

Att köpa en Tesla med Bitcoin kan vara ett misstag

Bitcoinguide