Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Hur Cardano integrerar 5 miljoner användare i sin plattform


Charles Hoskinson gav nya detaljer om ett mycket förväntat tillkännagivande i Cardano-samhället. VD för IOG laddade upp en video på sin YouTube-kanal och pratade om partnerskapet med den etiopiska regeringen. Partnerna avser att ”se över” landets utbildningssystem.

Den etiopiska ambassaden i Storbritannien och dess ambassadör Teferi Melesse Desta delade också nyheterna via deras Twitter-handtag. Regeringstjänstemannen kallade partnerskapet för en ”fantastisk” utveckling och en del av landets ”Digital Transformation Strategy”. Ambassaden Lagt till:

IOG samarbetar med Etiopiens utbildningsministerium för att skapa ett # blockchainbaserat nationellt student- och lärar-ID och upptagningssystem för att digitalt verifiera betyg, övervaka skolprestanda och öka rikstäckande utbildning.

Samarbetet kommer att baseras på IOG: s Atala PRISM ID-lösning. Således kommer landet att skapa rekord för 5 miljoner studenter ovanpå Cardanos blockchain. Skivan kommer att vara manipuleringssäker och säker med plattformen. Dessutom kommer myndigheterna att kunna övervaka, rikta in och distribuera resurser med effektiviteten i denna lösning.

Atala PRISM sägs implementeras i 3 500 skolor och 750 000 lärare, enligt de uppgifter som delas av den etiopiska ambassaden i Storbritannien. Det kommer att lanseras med ett program för leveransutrustning för studenter, lärare och nyckelpersoner i institutionerna. Det slutgiltiga målet är att göra utbildning mer tillgänglig, skräddarsydd och effektiv.

Hoskinson betonade att partnerskapet har varit en 5-årig insats. Uppfinnaren av Cardano har i tidigare videor sagt att Afrika har potential att överträffa Kinas ekonomiska tillväxt. Nu sa Hoskinson:

Och under de kommande 24 till 36 månaderna kommer vi att öka mycket snabbt över hela kontinenten. Detta innebär många nya klasser. Detta innebär nya initiativ. Nya relationer och också utveckla vår talang (…).

Cardano når en viktig milstolpe

Enligt en rapport från nyhetswebbplatsen CityA.M. Utvärderar Etiopien för närvarande om de kommer att anta andra IOGs Atala-produkter. Dessa kan inkludera PRISM-plattformen som ska användas i många sektorer över hela landet: jordbruk, identitet, spårning av leveranskedjan och andra. Rapporten citerar John O’Connor, IOG: s afrikanska operationschef, som sa:

Etiopiens blockchain-baserade utbildningstransformation är en viktig milstolpe i IOHKs uppdrag att tillhandahålla ekonomiska identiteter och sysselsättning, sociala och finansiella tjänster för de digitalt utestängda. Efter fem års forskning och utveckling är Cardano nu mogen för att stödja en blockchain-lösning som kan skala för att tjäna en hel nationell befolkning. Detta projekt kan tända beröringspapper för en våg av tredje generationens blockchain-innovation över Afrika och utvecklingsländerna.

ADA handlas till $ 1,30 med en vinst på 6,8% i det dagliga diagrammet. Kryptovalutan verkar reagera bra på tillkännagivandet. IOG’s Africa Special kommer dock att hållas den 29 aprilth och kunde avslöja mycket mer om detta och andra partnerskap i regionen.

Cardano ADA ADAUSDT
ADA med måttliga vinster i det dagliga diagrammet för IOG-partnerskap. Källa: ADAUSDT Tradingview

Source link

Related posts

Citi Executive säger att Bitcoin kommer att klara sig bra men ser bättre investeringar i “jätte ostoppbara trender” – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide

NBA-teamet Sacramento Kings erbjuder spelare möjlighet att få lön i Bitcoin – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide

Goldman Sachs lanserar Bitcoin-derivathandel som ‘institutionell efterfrågan fortsätter att växa betydligt’ – Bitcoin News

Bitcoinguide