Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Hur Bitcoin och NFT kan integreras med eBays plattform


I en intervju för CNBC: s Squawk Box pratade eBays vd Jamie Iannone om möjligheten att integrera Bitcoin och kryptobetalningar i deras plattform. BTC och andra digitala tillgångar har sett en oöverträffad våg av antagande från institutioner, företag och betalningsplattformar under det senaste året och den populära e-handelswebbplatsen verkar vilja komma in i den växande trenden.

Med över 187 miljoner kunder vill e-Bay utforska nya betalningsmekanismer för att ge sina köpare större val när de gör inköp. Iannone sa att Google Pay och Apple har integrerats och att kryptovalutor, som Bitcoin, kan vara nästa logiska steg för plattformen. Iannone Lagt till:

En av de största sakerna med vår hanteringsbetalning är att vi expanderar de typer av betalningar som vi tar (…). Vi kommer att fortsätta titta på andra alternativ som kryptovaluta.

I separata uttalanden för Reuters sa Iannone att e-Bay alltid vill anta de “mest relevanta betalningsformerna”. Han hävdar dock att de inte har några omedelbara planer på att integrera kryptobetalningar, ett projekt som har övervägs i minst 6 år. Iannone upprepade att företaget kommer att hålla ett “nära öga” på detta alternativ.

Bitcoin handlas till 57 842 dollar med rörelse i sidled under de lägre tidsramarna. I veckodiagrammet har kryptovalutan sett en betydande återhämtning från förra veckans krasch med 18,1% vinst. Däremot registrerar 30-dagarsdiagrammet en förlust på 2,1%.

Bitcoin BTC BTCUSD
BTC går i sidled i det dagliga diagrammet. Källa: BTCUSD Tradingview

Bitcoin, NFT och deras expansion till vanliga plattformar

Ebays VD var mer intresserad av att utforska icke-fungibla tokens (NFT) för att utnyttja dessa typer av tillgångar. Iannone tror att dess plattform kommer att vara en lämplig plats att handla med NFT på grund av sitt rykte som den bästa platsen att köpa samlarobjekt. Han lade till:

Det här är platsen där säljare kommer för att få skalkrav (…). Vi tittar på det (integrerar NFT) och utforskar möjligheter för hur vi kan aktivera det på e-Bay på ett enkelt sätt. När du tänker på samlarobjekt har allt som har samlats varit i e-bay i årtionden och kommer att fortsätta att vara under de närmaste decennierna.

Företagets första prioritet, om de bestämmer sig för att erbjuda NFT: er, är att “ta bort friktionen i upplevelsen” och göra det “enklare” för användare att göra transaktioner med NFT. Denna integration kan vara en företagsstrategi för att få fler vinster. Som Reuters betonade hade e-Bay en “svag prognos för andra kvartalet” under förra veckan.

Data från DappRadar antyder att NFT-handeln är på väg ned, åtminstone under den senaste månaden. Huvudsakliga marknadsplatser, som OpeanSea och Rarible, registrerade 95,12 miljoner dollar (-30,78%) respektive 33,78 miljoner dollar (-19,99%) i handelsvolym för denna period. Antalet aktiva handlare på dessa plattformar såg lika förluster.

Source link

Related posts

Japans speljätte Nexon köper 1 717 bitcoins – företaget säger att BTC ‘erbjuder långsiktig stabilitet och likviditet’ – Featured Bitcoin News

Bitcoinguide

BSC-baserat DeFi Light Game CryptoTycoon, har genomfört Seed Round Fundraising

Bitcoinguide

Turkiet förbjuder kryptovalutanvändning för betalningar som lokala valutakurser – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide