Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Hur Biconomy revolutionerar Web3-rymden


De höga kostnaderna för gasavgifter har blivit en ekonomisk mardröm för vanliga användare i web3-rymden.

I grund och botten fungerar det stora utbudet av användningsfall inom Ethereum-nätverket som en viktig drivkraft för frågan om skalbarhet. Enligt rapporten från ycharts ligger Ethereums genomsnittliga bensinpris på en nivå av 141,12 Gwei i skrivande stund. Samtidigt har den senaste tidens uppgång i eteregasavgiften påverkat ERC-20-projekt negativt när det gäller att köra mikrotransaktionsbetalningar i Ethereum-nätverket. Dessutom kräver varje interaktion med Ethereum blockchain att användarna betalar en gasavgift som mäts i enheter av ETH som kallas Gwei (1 miljard Gwei = 1 ETH). Och som sådan, ju mer komplex en transaktion är, desto mer krävs Gwei för att genomföra den.

Med den ständigt växande DeFi-rörelsen har användare varit tvungna att betala gruvarbetare högre transaktions- eller gaspriser på grund av den inneboende komplexiteten hos DeFi-decentraliserade applikationer, vilket gör interaktion med decentraliserade applikationer oekonomiska för vanliga användare. Nyligen har web3-applikationerna stött på några större spärrar vid kryptotransaktionsskiktet, såsom behovet av att betala en gasavgift för decentraliserade applikationer (DApp), lång komplicerad ombordstigningsprocess, komplexa blockchain-tekniker, flyktiga och höga gasavgifter, väntande och fasta transaktioner , och mer. Följaktligen har detta resulterat i dålig inbyggnad av användare och transaktionsupplevelse i web3-rymden, vilket därmed minskat användaradoptionen. Tja, tack vare den geniala blockchain-lösningen – Biconomy, förenklar det web3-upplevelserna genom att transformera decentraliserade applikationer (DApp) för vardagliga användare.

Förenkla web3-upplevelser

Biconomy är en transaktionsplattform med flera kedjor som ger Dapps hjälp av konceptet metatransaktioner för att ge en förenklad ombord- och transaktionsupplevelse för Web3-projekt i blockchain- och kryptonätverk. Den utvecklarvänliga plattformen använder kraftfulla och lättanvända SDK / API: er för att glädja användare genom att eliminera blockchain-komplexitet genom gaseffektiva metatransaktioner. Mer än så, Biconomy-infrastrukturen gör det möjligt för utvecklare att växa sin användarbas genom att implementera den perfekta upplevelsen för kryptokunniga och krypto noobs för att minska drop-offs och driva högre konvertering.

Dessutom, med den utvecklarvänliga infrastrukturen, finns det inget behov av metamask och kryptokunskap eftersom det syftar till att förenkla transaktioner genom att hantera blockchain-relaterade komplexiteter under huven, vilket gör web3-produkter lika intuitiva och enkla att använda som äldre web2-produkter. Under tiden är här några av de uppenbara funktionerna i Biconomy som skiljer dem från andra.

 • Icke-vårdnadshavare & Trustless: Biconomy-systemet är pålitligt av design och kan därför inte manipulera med användarens data.
 • Gasoptimering: Hjälper användare att sänka bensinkostnaderna på Ethereum med upp till 50%.
 • Inga fasta transaktioner: Säkerställer att användarens transaktioner inte fastnar och att de valideras i tid till optimalt bensinpris.
 • Slutanvändarvänlig: Underlättar gasfria transaktioner för användare genom att låta dem enkelt betala gas i ERC20-tokens.
 • Plattform Agnostiker: Tillåter deltagare att integrera Biconomy med Javascript SDK via npm eller CDN samt använda plattformens API: er på någon annan plattform.
 • Utvecklare vänlig: Enkel plug and play-lösning med minimala kodändringar krävs. Kompatibel med befintliga system och stora Web3-plånböcker.
 • Blockchain Agnostic: Plattformens arkitektur är byggd från grunden för att vara blockchain agnostisk.
 • Skalbar relayerinfrastruktur: En dynamisk relayerinfrastruktur som kan skalas horisontellt och vertikalt när användarna DApp och transaktioner skalas.

I ett stort steg till blockchain-uppfinningsrikedom, Biconomy-ekosystemet har nyligen lanserat Forward Swap, det första användningsfallet byggt på Biconomys nya lansering. Intressant är att Biconomy Forward hjälper till att spara gas ytterligare genom att förse utvecklare med enkla API: er som tillåter användare att betala gas i ERC20-tokens. Dessutom säkerställer det inga misslyckade eller fasta transaktioner, eftersom detta kan vara väldigt frustrerande för alla särskilt nya kryptoanvändare.

Det decentraliserade börsen – Forward Swap, hämtar sin likviditet från Uniswap, men accepterar gasavgifter i olika stallmynt. Följaktligen kommer detta att underlätta en bättre användarupplevelse för både krypto nybörjare och erfarna handlare. Idag kan utvecklare utnyttja Biconomy Forward Swap för att bygga olika användningsfall i web3-utrymmet, till exempel:

 1. DeFi-protokoll och plånböcker kan förbättra sin användarupplevelse genom att låta slutanvändarna göra allt utan att behöva äga ETH.
 2. Alla decentraliserade applikationer kan gå ombord på nya användare på några sekunder genom att ge en registreringsbonus för sina egna tokens.
 3. Finansiella applikationer kan göra det möjligt för användare att betala gas i stallmynt. Detta kommer att glädja sina användare som vill spara sin ETH och hellre vill betala gas i DAI, USDT, USDC etc.
 4. Blockchain-spel kan förbättra sin kryptoekonomiska modell genom att låta användare betala avgifter i sina egna tokens.

Därför är det kristallklart att Biconomy-infrastrukturen är på väg att förenkla web3-upplevelsen för att driva massanpassning.Source link

Related posts

Är Governance Tokens framtiden för DeFi?

Bitcoinguide

Bitcoin tränger igenom $ 50 000 under fortsatt Wall Street-stöd

Bitcoinguide

5 Kritiska Bitcoin Trading Takeaways för den här veckan när priset faller

Bitcoinguide