Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Hur Alpha Homora v2 kommer att öka avkastningen på gården


Via sitt Twitter-handtag har Alpha Finance Lab meddelat omstart av Alpha Homora i sin andra iteration. För att distribueras på Ethereum har teamet bakom detta DeFi-protokoll kallat evenemanget en “milstolpe för vårt uppdrag att bygga och inkubera ett innovativt Alpha-ekosystem”.

Efter lanseringen kunde Alpha Homoras ekosystem se en viktig ökning av adoption och tillväxt för plattformen, som den officiella posten hävdar. Det kommer också att finnas en ny uppsättning partnerskap som redan diskuteras, bland annat Polygon för integration med sin andra lagerlösning och flerkedjiga plattform, fler protokollavgifter för ALPHA-innehavare.

Användare av Alpha Homora kommer att dra nytta av direkt efter lanseringen med nya funktioner. Avkastningsodlare kommer att kunna utnyttja fler pooler på decentraliserade börser (DEX) Uniswap och Sushiswap. Som en bonus kommer protokoll Curve och Balancer att erbjuda fler möjligheter att maximera vinsten för avkastningsodlare och likviditetsleverantörer. Båda användarna har tillgång till hävstång, enligt till Alpha Finance Lab:

Den skalbara arkitekturen i Alpha Homora V2 innebär att plattformen kan rymma fler leveraged pooler än Alpha Homora v1. Dessutom kommer dessa extra hävstångspooler att inkludera stablecoin-baserade pooler och många fler, vilket innebär att hävstångspooler inte längre bara kommer att vara ETH-baserade.

Dessutom kommer Alpha Homora v2 att integrera fler tillgångar, förutom ETH och stablecoins USDT och USDC, för att ge gården, tillhandahålla likviditet och låna. Alpha Finance Lab har ännu inte meddelat vilka tillgångar som specifikt kommer att finnas tillgängliga. Teamet lägger till följande:

från avkastningsodlingssidan kommer omstart av Alpha Homora V2 att göra det möjligt för jordbrukare / likviditetsleverantörer med hävstångsavkastning att använda LP-tokens som säkerhet! Funktionen ‘Bring Your Own LP’ (BYOLP) tokens stöder LP-tokens från Uniswap V2, SushiSwap, Curve och Balancer.

Alpha v2 kommer att använda bas- och derivatpengar, erbjuda långivare nya möjligheter att öka kapitaleffektiviteten med ibTokensV2. Protokollet fungerar med ett oracle-aggregatkontrakt. Därför kommer de att mata sin plattform med flera betrodda oracle-leverantörer. DeFiance Capitals Wangarian sa följande om Alpha Finance Labs nya produkt och dess fördelar för användarna:

Användare kan nu maximera den potential som leveraged avkastningsodling ger utan att få onödig kort exponering. Jag är övertygad om att dragkraft för Alfas produkter kommer att få fart igen.

Alpha Homoras migrering från v1 till v2

Vid lanseringen kommer protokollets andra iteration att gå igenom en migrationsprocess. På så sätt flyttas positionerna och likviditeten i den första iterationen till den nya plattformen. Alpha Finance Lab hävdar att det kommer att finnas en ”smidig” övergång för användarna.

Slutligen förväntas den nya versionen av dessa produkter ge en “förbättrad” upplevelse, “förbättrad” säkerhet och andra funktioner. Produkterna, enligt teamet, kommer att fånga efterfrågan som inte uppfylls i det traditionella finansiella systemet.

ETH handlas till 2.409,66 $ med 3,6% vinst i det dagliga diagrammet. I veckodiagrammet har ETH haft 4,6% vinst och 34,6% under den senaste månaden.

Ethereum ETH ETHUSD
ETH med små vinster i det dagliga diagrammet. Källa: ETHUSD Tradingview

Source link

Related posts

Bitcoin-finansieringsräntor faller under veckor när marknaden tar paus

Bitcoinguide

Det kinesiska teknikföretaget Meitu köper 175 Bitcoin, Treasury innehar nu 100 miljoner dollar i BTC och ETH – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide

VICTORIA VR skapar en levande, andande VR-metavers på Blockchain

Bitcoinguide