Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Hur afrikanska användare kan köpa och handla Bitcoin Cash utan att möta KYC eller Geoblocking Hurdles – Emerging Markets Bitcoin News


Afrika är fortfarande hemmet för en stor del av världens befolkning som är obankrad enligt en världsbankundersökning 2017. Många av dem som är obankrade citerar sin brist på officiella identifieringsuppgifter som en av de främsta orsakerna till deras situation.

Cryptos smalare ekonomiskt uteslutningsgap

Därför, i sitt försök att minska antalet människor som inte har tillgång till banktjänster, skapade Satoshi Nakamoto Bitcoin, en decentraliserad digital valuta och ett nätverk som är tillgängligt för alla. Nu, mer än tio år senare, har kryptotillgångarna haft framgångar med att minska den finansiella uteslutningsklyftan, eftersom vissa finansiella tjänster nu är tillgängliga för dem som saknar identitetshandlingar.

Hur afrikanska användare kan köpa och handla Bitcoin Cash utan att möta KYC eller Geoblocking Hurdles
Local.bitcoin.com är en peer-to-peer bitcoin cash (BCH) -marknad som finns i alla länder i världen.

De stigande avgifterna på nätverk som bitcoin (BTC) eller ethereum (ETH) innebär dock att respektive kryptotillgångar så småningom kan bli mindre tillgängliga. Vidare innebär införandet av KYC-krav av vissa centraliserade kryptobörser eller tillämpningen av FATF-regler att miljontals individer, inklusive många från Afrika, snart kommer att blockeras från handel med kryptovalutor.

Hur afrikanska användare kan köpa och handla Bitcoin Cash utan att möta KYC eller Geoblocking Hurdles
Local.bitcoin.com handlare från Kenya.

Ändå fortsätter vissa kryptoutbytesplattformar som Local.bitcoin.com med sin strävan att göra det möjligt för afrikanska användare att ha tillgång till kryptovalutor som bitcoin-kontanter. Afrikanska användare eller handlare kommer också att handla med fullt förtroende för att den andra parten i transaktionen kommer att utföra enligt överenskommelse. Local.bitcoin.coms blinda escrow-system säkerställer att alla parter spelar sin roll.

Hur man börjar

Så hur kan en potentiell näringsidkare säkert köpa eller sälja bitcoin-kontanter på Local.bitcoin.com? Det första steget skulle vara att gå till local.bitcoin.com och skapa ett konto. För att skapa ett konto på Local.bitcoin.com krävs bara en e-postadress, ett användarnamn och ett lösenord. Det finns ingen KYC, en ID-verifieringsprocess eller geoblocking som ofta tvingar användare från vissa regioner att använda VPN. När ett konto har skapats är användaren nu redo att börja handla.

Hur afrikanska användare kan köpa och handla Bitcoin Cash utan att möta KYC eller Geoblocking Hurdles
Local.bitcoin.com-handlare från Nigeria som säljer bitcoin-kontanter (BCH).

För att börja handla väljer en potentiell BCH-köpare helt enkelt en näringsidkare från en lista över säljare som visas på sidan med erbjudanden. Om de två handlarna kommer överens om försäljningen kommer transaktionen att fortsätta med att säljaren skickar BCH till ett blindkonto. Köparen förväntas då göra betalningen enligt överenskommelse och när detta har mottagits av säljaren kommer tillgångarna som finns på spärrkontot att släppas till köparen. Varje land i Afrika är listat på Local.bitcoin.coms peer-to-peer bitcoin cash (BCH) -marknad som Nigeria, Zimbabwe, Ghana, Sydafrika, Kenya och specifika befolkade städer också.

Ingen censur

Under tiden, eftersom Local.bitcoin.com är en peer-to-peer-plattform, kan handlare komma överens om en betalningsmetod som uppfyller båda parter. Eftersom Local.bitcoin.com är decentraliserat finns det inget sätt även företagets personal kan censurera eller stoppa vissa transaktioner. Liksom onchain bitcoin cash (BCH) -transaktioner bör utbyten mellan två parter också vara censurbeständiga.

För att illustrera kommer BCH-köpare från länder som Zimbabwe, som är blockerade från att komma åt det globala finansiella systemet, att ange sina föredragna betalningsmetoder. En säljare som kan tillgodose dessa villkor svarar sedan på erbjudandet. Efter att samma process som beskrivits ovan har upprepats kommer säljaren att få sin betalning medan den Zimbabwe-baserade köparen får sin BCH.

För potentiella afrikanska kryptahandlare som vill handla på centralbörser men saknar tillgång till Visa eller Mastercard, erbjuder Local.bitcoin.com ett säkert alternativ för att finansiera ett handelskonto. För peer-to-peer-handlare möjliggör Local.bitcoin.com även små handlare att handla eftersom avgifterna på BCH-nätverket gör det möjligt.

Är det lätt att köpa BCH via local.bitcoin.com? Du kan dela dina tankar i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Afrika, Afrika Bitcoin Cash, Bitcoin, bitcoin cash, Bitcoin Cash Africa, Cryptocurrency, Ethereum, FATF-riktlinjer, ekonomisk uteslutning, Ghana, KYC, Local.bitcoin.com, nätverksavgifter, Nigeria, Sydafrika, Unbanked, Zimbabwe

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Local.bitcoin.com

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Taraxa-lista på AsecendEX – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Hackare riktar sig mot Github-serverinfrastruktur för att bryta kryptovalutor – Säkerhet Bitcoin News

Bitcoinguide

Kandidat för borgmästare Andrew Yang planerar att göra New York City till ett Bitcoin-nav – Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide