Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Hur Aaves integration med Polygon maximerar vinsten


Aave har meddelat integration med Ethereums sidokedja Polygon. Syftet är att tillhandahålla alternativ för DeFi-applikationer som ska användas av alla, och implementeringen gör det möjligt för användare att utnyttja “nästan gratis” transaktioner.

Med ett ”framväxande ekosystem” som består av protokoll som Quickswap och Aavegotchi är Polygon ansluten till Chainlink-orakeltjänsten. Därför kommer informationen som kommer att matas in i Aave-protokollet att skyddas. Aave-teamet uppgav:

Polygon är möjligheten för Aave-gemenskapen att gå ombord på nya typer av säkerheter som skulle vara en naturlig passform i dessa nätverk.

Tidigare känd som MATIC, kommer denna sidokedja att tillåta användare att utnyttja Polygon Aave-marknaden för att handla token MATIC och ytterligare 6 tillgångar inklusive Bitcoins syntetiska version WBTC, WETH, AAVE och stablecoins USDC, USDT och DAI.

Aave registrerar höga tillväxtsiffror

Dessutom kommer integrationen att innehålla en “bro” så att tillgångar kan “exporteras” till Polygons sidokedja. På det sättet kommer användare att kunna få “en del av transaktionsavgifterna” för att betala för transaktioner på denna blockchain med hjälp av MATIC.

För närvarande är en Polygon Bridge aktiv för att överföra tillgångar från Ethereum. För att komma åt bron kan användare använda sin Metamask-plånbok och lägga till Polygons blockchain manuellt.

Enligt utgåvan kostar användning av sidokedjan mindre än 0,01 dollar. För att överföra AAVE, USDC eller göra uttag betalar användare upp till $ 0,00006.

Innan implementeringen av EIP-1559 är Aave / Polygon-integrationen ett mycket effektivt alternativ för att optimera kostnaderna och få tillgång till nya verktyg för att generera avkastning.

Som Aaves team framhäver kan höga avgifter på Ethereum samtidigt vara ett hinder för vissa användare och en funktion av en blockchains framgång. ”Efterfrågan på användning av Ethereum” har inte avtagit sedan förra sommarens DeFi-boom.

Aave är ett exempel på detta uttalande. Med 6 miljarder dollar i Total Value Locked (TVL) har Aave sett en likviditetstillväxt på 39% bara i mars i år. Enligt teamet bakom protokollet:

Detta drivs av organisk tillväxt av V1 och V2 samt den nya AMM-marknaden för likviditetspool-tokens, som redan innehar 60 miljoner dollar. Likviditet har använts väl och genererat en rekordnivå av intressen och Flash-låneavgifter som nästan nådde 10 miljoner dollar.

Som en bonus har Aave integrerats med Taurus för att möjliggöra en förvarslösning och med Dharma för att tillåta bankinsättningar direkt i protokollet.

I skrivande stund handlas AAVE till $ 394 med 8,67% förluster på det dagliga diagrammet. Under veckan är AAVE dock 11,5% högre. Dess många partnerskap och grundläggande indikationer på en fortsättning av dess uppåtgående trend för detta diagram.

Aave AAVEUSDT
AAVE på en korrigerande bana i 24-timmarsdiagrammet. Källa: AAVEUSDT TradingviewSource link

Related posts

Är det en CLEVER-idé att investera i CLVA?

Bitcoinguide

Binance Coin (BNB) överträffar tether för tredje rankade kryptotillgångar

Bitcoinguide

Undersökningen visar 77% av amerikanerna är bekymrade över stigande inflation, priserna på varor skyhöga – Economics Bitcoin News

Bitcoinguide