Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Horizen och StakeHound samarbetar för att lansera ny DeFi-bro för ZEN-token »CryptoNinjas


Horizen, en bl-plattform som gör det möjligt för företag och utvecklare att skapa sina egna offentliga eller privata blockkedjor, meddelade idag ett partnerskap med StakeHound, en likvidiserande insats.

StakeHound gör det möjligt för användare att delta i det Ethereum-baserade DeFi-ekosystemet, samtidigt som de tjänar Horizen-nods insatser med belöningar med stakedZEN (stZEN) – en ERC20-token utfärdad av StakeHound som en 1-till-1-representation av en insatt ZEN. Dessutom ger stZEN ett sömlöst sätt för Ethereum-baserade DeFi-användare att ansluta sig till Horizens snabbt växande ekosystem.

”Vi är glada att samarbeta med StakeHound, ett projekt som lägger stor vikt vid transparens och förtroende i deras samhälle och arbetar med några av de högsta integritetspartnerna i branschen. Samarbete med StakeHound kommer att ge vårt samhälle den efterlängtade rampen till det Ethereum-baserade DeFi-ekosystemet och förbättra tillgänglighet, användbarhet och attraktivitet för ZEN för ett stort antal användare. ”
– Rob Viglione, medgrundare av Horizen

StakeHound + ZEN

stZEN förväntas vara tillgängligt på Sushiswap, en ledande decentraliserad börs, i slutet av mars 2021. Som förberedelse inför lanseringen släppte Stakehound en offentligt tillgänglig testversion av stZEN på Ethereum Ropsten-testnätverket. Det efterliknar hur en typisk användare skulle förvärva stZEN när den är noterad på ett decentraliserat börs på Ethereum.

Detta är bara det första i en serie av fler utbyten som förväntas stödja stZEN i den kommande framtiden. Dessutom kommer stZEN-användare alltid att kunna byta sina stZEN-tokens med ZEN i förhållandet 1 till 1 genom StakeHound.

”Genom att utfärda stZEN bygger StakeHound en solid bro mellan Ethereums DeFi och Horizens väldigt distribuerade nätverk och ett mycket skalbart ekosystem för blockchain. Dessutom tjänar innehavarna inte bara genom att satsa belöningar utan kan också tjäna ytterligare belöningar från transaktionsavgifterna som genereras på de olika sidokedjorna som byggs på Horizen i framtiden. ”
– Albert Castellana, VD för StakeHound

Efter att ha samarbetat med kryptolånplattform Celsius Network och många anmärkningsvärda blockchain-baserade projekt, som IOTA, Dragonchain och LTO Network, kommer partnerskapet med StakeHound att låsa upp ytterligare verktyg för ZEN och utvidga Horizens räckvidd i DeFi-utrymmet ytterligare.Source link

Related posts

Bank of Japan inleder CBDC Proof-of-Concept-testfas 1 idag

Bitcoinguide

Boson-protokollet avslutar $ 25,8 miljoner offentlig försäljning, token noterat på börser »CryptoNinjas

Bitcoinguide

KR1 investerar 200 000 USD i nollkännedomstjänsten Starks Network »CryptoNinjas

Bitcoinguide