Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Horizen att integrera IOTA Oracles på sitt sidokedjeprotokoll Zendoo »CryptoNinjas


Horizen, en teknikplattform som gör det möjligt för företag och utvecklare att skapa sina egna offentliga eller privata blockkedjor, meddelade idag ett partnerskap med IOTA, ett protokoll med känslig data och värdeöverföring. Detta partnerskap kommer att utöka funktionaliteten hos de nyligen lanserade IOTA Oracles och introducera oracle-funktioner i Horizen sidokedja och skalningsprotokoll, Zendoo.

Oraklar

IOTA Oracles tar off-chain data till decentraliserade applikationer och smarta kontrakt i IOTA-nätverket. De är utformade för att säkert överbrygga den digitala och fysiska världen på ett decentraliserat och tillståndslöst sätt.

Det ursprungliga målet med detta partnerskap är att introducera IOTA Oracles-funktionalitet till Zendoo, Horizens helt decentraliserade och helt anpassningsbara sidokedjeprotokoll.

Denna integration kommer att ske i två faser: för det första kommer Zendoo att införliva IOTA Oracles matning i sin sidokedja POC; och för det andra kommer IOTA Oracles-flödet att integreras direkt i Zendoo SDK. Detta gör IOTA Oracles tillgängligt för alla blockchain eller decentraliserade applikationer byggda på Horizen.

”Att integrera off-chain data säkert och exakt från den verkliga världen är avgörande för funktionaliteten hos decentraliserade applikationer som är beroende av extern information. IOTA Oracles kommer att fungera som en bro mellan våra två ekosystem genom att leverera verifierbara data till decentraliserade applikationer byggda på Zendoo på ett säkert, snabbt och prisvärt sätt. Detta partnerskap är ytterligare ett viktigt steg mot vårt uppdrag att bygga det säkraste, inkluderande och interoperabla ekosystemet. ”
– Rob Viglione, medgrundare av Horizen

Med den framgångsrika utvecklingen av Chrysalis, en stor nätverksuppgradering som planeras i mars, fokuserar IOTA nu på att överbrygga olika ekosystem med unika värdeförslag och värdefulla användningsfall. Horizenens Zendoo SDK tillåter företag och utvecklare att öka sin egen anpassningsbara blockchain.

IOTA Oracles är utformade på ett sätt som fokuserar på dataintegritet för företagsanvändningsfall, vilket tillför Horizens färdplan ett unikt värde när det fortsätter att utöka sina tjänster till branschen. Horizen är den första offentliga blockkedjan som utnyttjar IOTA Oracles för verkliga industriella användningsfall.

”Syftet med detta partnerskap är att utnyttja varandras expertis för att expandera till områden som är ömsesidigt fördelaktiga för båda ekosystemen. IOTAs mål från första dagen har varit att utöka blockchain-funktionalitet till verkliga användningsfall, och jag tror att det är ett perfekt exempel att föra IOTAs Oracle-lösning till Horizen Zendoo sidokedjor. Vi ser fram emot att dela framsteg under de kommande månaderna, och vi uppmuntrar IOTA- och Horizen-samhällen att interagera och bygga vidare på det nätverk som utvecklats av våra team. ”
– Dominik Schiener, medgrundare av The IOTA FoundationSource link

Related posts

Kommer Bitcoin att gå till 50 000 $ idag? BTC-köptrycket verkar öka

Bitcoinguide

BSCstarter presenterar 12 community-urvalsprojekt för Binance Smart Chain »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Stacks lanserar mentordrivet acceleratorprogram för att driva på innovation på Bitcoin »CryptoNinjas

Bitcoinguide