Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Hips and The Payment House samarbetar för att tillåta betalning för taxibilar med krypto i Skandinavien och Storbritannien »CryptoNinjas


Hips, en leverantör av e-handel / mobila betalningslösningar, och The Payment House, en europeisk baserad betalningsprocessor för taxibolag i Skandinavien, meddelade idag ett partnerskap som möjliggör betalning med kryptovaluta i över 20 000 taxibilar i Skandinavien och 10 000 taxibilar i UK.

Denna lösning, som är planerad att lanseras i beta november 2021; kommer att använda Hips Merchant Protocol (HMP) och Hips Merchant Gateway (HMP-gateway) över Ethereum.

HMP, HMP-gateway och det styrande Merchant Token (MTO) är en lösning som introducerar konsumentskyddskoncept från traditionella kortbetalningar till Ethereum blockchain, bland andra.

Båda företagen kommer att gå samman och utnyttja sin teknik; så att konsumenter enkelt kan använda kryptobetalningar i transaktionshastigheter i realtid; erbjuder en bekväm betalningsmetod som för närvarande inte används.

Merchant Token (MTO) och USD Coin (USDC) är de enda tokens som är tillgängliga att betala med just nu. Stöd för andra kryptovalutor utvärderas efter beta-tidsperiodenSource link

Related posts

Lympo lanserar sitt LMT-verktygstoken för sport-NFT-samlarobjekt på Binance Smart Chain »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Stacks lanserar mentordrivet acceleratorprogram för att driva på innovation på Bitcoin »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Yield App lanserar nytt API med sin första partner, hybrid likviditetsaggregat Finxflo »CryptoNinjas

Bitcoinguide