Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Hip-Hop Star Snoop Dogg säger Bitcoin ‘Här för att stanna’ – Lauds NFTs för att skapa direkt anslutning mellan artister och fans – Featured Bitcoin News


Banbrytande hiphopartist och affärsman, Snoop Dogg har sagt att han tror på bitcoin, (blockchain) -teknologin bakom kryptotillgången och den globala anslutning som den skapar. Kändis tillägger att även om han inte är “alltför fångad i myntets värde” har han funnits tillräckligt länge för att “veta att det är här för att stanna.”

Inte en pandemisk modefluga

I en intervju med Vanity Fair talar Snoop Dogg, vars riktiga namn är Calvin Cordozar Broadus Jr, också teknikens potential och varför BTC: s popularitet inte ska ses som en passande modefluga. Han sa:

Framtiden utvecklas precis framför oss. Jag ser det inte som en pandemisk modefluga, pandemin satte bara gas på elden.

Under tiden, när han blev tillfrågad om det kommer att bli ett “Snoopcoin” någon gång, sa hiphopartisten till intervjuaren “du har fan rätt.”

Att göra fallet för NFT

Under tiden diskuterade Snoop Dogg också icke-fungibla token (NFT) tillgångar och hur detta är “nästa stora sak.” Enligt Snoop Dogg ger NFTs honom en direkt anslutning till sina fans och community. I sitt argument för NFTs tillade hiphopstjärnan:

Till skillnad från när du köper en av mina skivor eller laddar ner en låt till mig kan jag inte ansluta till dig. Du gräver? Med NFT kan jag. Jag planerar att fortsätta samarbeta med fansen som köper det här konstverket.

Han tillägger att med NFT: er finns det ingen plattform eller mellanhand som filtrerar mitt meddelande längre. Istället kommer fans att få äga en original och begränsad bit från artisten.

Under tiden bekräftar Snoop Dogg i intervjun lanseringen av sin NTF (A Journey With the Dogg) på Crypto.com. NFT består av ett “talande porträtt av en ung Snoop, ett originalt spår som heter ‘NFT’, en Diamond Blunt, några ‘Snoop Dogge Coins’ och några andra bitar.”

Snoop Dogg är inte främmande för den digitala tillgången bitcoin (BTC), eftersom rapfenomenet var en av de första hiphop-artisterna som accepterade BTC för sitt album. Faktum är att Bitcoin.coms nyhetsdesk rapporterade om en massa rapstjärnor som kan vara kryptomillionärer. Snoop Dogg sålde exemplar av sitt album för 0,3 BTC redan 2013 och sa att hans nästa skiva skulle vara “tillgänglig i bitcoin n ‘levererad i en drönare.”

Håller du med Snoop Doggs kommentarer om bitcoin? Berätta vad du tycker i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Snoop Dogg,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Bränd Banksy NFT-försäljning fångar nära $ 400 000, kritiker hävdar att köpare är “idioter” – Featured Bitcoin News

Bitcoinguide

2021 Crypto Market Stats visar ett antal andra mynt som har vunnit mer än Bitcoin – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide

Crypto M & A-erbjudanden sätter ett nytt rekord 2020 och stiger till 1,1 miljarder dollar – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide