Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Hip-Hop-legenden Eminem lanserar beat-inspirerade animerade NFT för Stans – Bitcoin News


Det kritikerrosade rapfenomenet Marshall Mathers, professionellt känt som Eminem, har avslöjat att han hoppar in i det icke-fungibla token (NFT) samlingsspelet. Eminem auktionerar ut tre typer av NFT via Nifty Gateway och varje design skapades av hiphop-legenden.

Slim Shady går in i NFT Fray

Vecka efter vecka fortsätter NFT-universum att växa sig större och a stort antal kändisar deltar i NFT-vagnen. Utrymmet har fortsatt att svälla med en myriad av olika NFT-projekt, koncept och marknadsplatser.

Bitcoin.com har rapporterat om ett antal populära projekt och armaturer som präglar icke-fungibla symboliska samlarobjekt som skådespelerska Lindsay Lohan, Kansas City Chiefs quarterback Patrick Mahomes, Tampa Bay Buccaneers Rob “Gronk” Gronkowskis NFT, Tom Brady’s Autografprojekt, Topps Garbage Pail Kids och basebollkort, Irriterande orange NFT och NFT samlarobjekt av den kenyanska filmskaparen Rich Allela.

Nu släpper inspelningsartisten med flera platina och ofta betraktas som “en av de största rapparna genom tiderna”, Eminem, och släpper några Slim Shady NFT för sina Stans. Rapparen som har sålt cirka 130 miljoner skivor globalt och 389 miljoner singlar under sin karriär kommer nu att sälja blockchain-samlarobjekt.

Kritikerrosad ‘Största rappare genom tiderna’ har varit en samlare i flera år

Eminem säger att han har varit en samlare i flera år och allt började med kassettband. Den välkända hiphopstjärnan är tre typer av animerade NFT med beats producerade av Slim Shady själv.

“Jag har samlat sedan jag var liten, allt från serietidningar till baseballkort till leksaker, liksom alla rapalbum på kassett jag kunde få tag på”, förklarade Eminem under NFT-meddelandet. “Inte mycket har förändrats för mig som vuxen … Jag har försökt att återskapa några av dessa samlingar från den tiden i mitt liv, och jag vet att jag inte är ensam,” tillade han.

Hip-hop-fenomenet sa vidare:

Jag ville ge droppen samma känsla av, ‘Åh, man, jag måste bara få den där eller kanske till och med hela uppsättningen!’ Det har varit mycket kul att komma med idéer från min egen passion för att samla. ”

Eminems NFT-försäljning sker på NFT-marknadsplatsen Nifty Gateway och det finns 50 utgåvor av NFT: er som heter “TOOLS OF THE TRADE” och “STILL DGAF”. Den sista NFT är en begränsad upplaga som heter “STAN’S REVENGE”, och såld auktionsstil.

De första två NFT: erna är en fast skattesats på 5 000 USD per Eminem NFT. NFT-konst och animationer skapades av en konstnär som heter “DOM”. Det finns också ett ännu inte tillgängligt NFT-paket begränsat till 888 återstående delar som inte har släppts. Eminem NFT-auktionen på Nifty Gateway sker idag enligt marknadsplatsens Twitter-konto.

Vad tycker du om sortimentet av NFT: er producerade av Eminem? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Beats, Bitcoin, Blockchain, Kändisar, Kändisar, Samlare, Eminem, Eminem NFT, fans, Hip Hop, nft, Nifty Gateway, rappare, Slim Shady, Slim Shady NFT, STAN’S REVENGE, Stans

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Eminem,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Vinnaren tar ut $ 160 000 från Bitcoin.com-spel med en 13 870 gånger multiplikator – marknadsförda Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide

Crypto Roundup: 8 mars 2021

Bitcoinguide

Varför Bitcoin-priset kan påskyndas till $ 65K, faller sannolikt att vara begränsade

Bitcoinguide