Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Hashed, Binance, Coinbase och andra investerar $ 2 miljoner i blockchain-datanätverk Covalent »CryptoNinjas


Covalent, en blockchain-dataleverantör, meddelade idag att den har avslutat en strategisk finansieringsrunda på 2 miljoner dollar ledd av Hashed Ventures med deltagande från Binance Labs, Coinbase Ventures, Delphi Ventures, Hypersphere Ventures och andra för att lansera en decentraliserad version av sitt datafrönätverk.

”Vi ser för oss en framtid som är rättvis och rättvis för alla datainteressenter, som börjar med att ge utvecklare i alla företag tillgång till den rikaste källan till blockchain-data. Det är tydligt att krypto- och DeFi-samhället värdesätter tillgång till denna uttömmande datakälla, som Covalent tillhandahåller, säger Ganesh Swami, VD och grundare av Covalent.

Covalents finansieringsrunda såg också deltagande från ledande blockchain-protokoll, inklusive Moonbeam, Avalanche, Near och Elrond, vilket signalerar en samhällstro på att förbättra tillgängligheten av uttömmande data på kedjan, den tredje kategorin av krypto efter handel och vårdnad.

Tillsammans med blockchain-protokollen har Covalent säkrat en första kohort av professionella insatsvalidatorer inklusive Ankr, Figment, Chorus One och StakeWithUs.

Kovalent

Denna finansieringsrunda hjälper till att starta den progressiva decentraliseringen av det kovalenta nätverket, vilket möjliggör en tillståndsfri, skärmad, global databas för varje enskild punkt med detaljerad och historisk blockchain-data.

Covalent serverar redan ledande krypto-, DeFi- och NFT-projekt som 0x, Zerion, Balancer, Reef och NFTX och denna finansiering kommer att påskynda utvecklingen av nya produktserbjudanden som flerkedjiga funktioner och stöd för detaljerad NFT-data.

“Covalent är den mest robusta datainfrastrukturen för blockchain-ekosystemet som många ledande decentraliserade tjänster litar på idag. Vi kunde inte vara lyckligare att stödja Ganesh och teamet som ledande investerare, och vi ser fram emot att hjälpa till att växa det decentraliserade nätverket när det lanseras, säger Baek Kim, Senior Associate på Hashed Ventures.

Sedan finansieringsrundan förra sommaren har antalet kunder som använder Covalents data vuxit till över 100 kunder och antalet indexerade blockkedjor har ökat från en till sex, och teamet förväntar sig att indexera totalt 12 blockkedjor vid årets slut. .

För närvarande finns detaljerade och historiska blockchain-data från Polygon (tidigare Matic), Binance Smart Chain, Polkadot, Avalanche och Ethereum alla tillgängliga med Covalent API.

Covalent satsar också på en offentlig tokenförsäljning och distribuerar för närvarande 1% av tokenutbudet – vilket motsvarar miljontals dollar – till Alchemists ambassadörer.

Alchemist Ambassadors fungerar som viktiga ledare för att utveckla det kovalenta ekosystemet och får investeringar i deras tillväxt och utveckling – applikationer för programmet är nu öppna.Source link

Related posts

NFTs Still Have a Few Kinks to Work Out: On CO2, Fraud, and Theft

Bitcoinguide

Bison Trails introducerar ny funktion för att minska den tid det tar för nya noder att synkronisera »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Crypto Exchange Bybit lägger till bankveteran till efterlevnadsteamet

Bitcoinguide